Ordu Günleri 28 Ekim'de başlıyor

Ordu Günleri 28 Ekim'de başlıyor

Kültür Edebiyat

Ordu Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenli olarak yapılan ancak, pandemi koşulları nedeniyle 2 yıl ara verilen Ordu Günleri yeniden başlıyor.

Ordu Günleri 28 Ekim'de başlıyor

Ordu Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenli olarak yapılan, ancak pandemi koşulları nedeniyle 2 yıl ara verilen Ordu Günleri yeniden başlıyor. ORDEF Başkanı Sabri Çelebi etkinliğin 28 31 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşeceğini belirtti. Ordu Dernekler Federasyonu  (ORDEF) tarafından organize edilecek  Ordu Günleri, 28-31 Ekim tarihleri arasında Yenikapı’da yapılacak. Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi başkanlığında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında etkinliğin tarihi ve yeri kesinleştirildi.

ORDU GÜNLERİNİ MARKA HALİNE GETİRDİK

Başkan Çelebi yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi Ordu Günlerini marka haline getirmiştik. Kamuoyunun en beğenilen etkinliğini biz gerçekleştiriyorduk. Ordu ilimiz ve Ordulular’ın tanıtımında faydası sayılamayacak kadar çok olan Ordu günlerini 2 yıldır, pandemi nedeniyle yapamadık. Ama herkes çok özledi. Biz de özledik. Özlemimiz sona eriyor. 28 – 31 Ekim tarihlerinde yeniden buluşacak ve hasret gidereceğiz. Tüm Ordulular’ı, STK’larımızı, Basınımızı, esnaflarımızı katılmaya davet ediyoruz” diyerek, hayırlı olmasını diledi.


 

Paylaş