
Radyo 7, Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileriyle buluştu!
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından davet edilen Radyo 7 programcıları, 13 Mart Çarşamba günü ÇÖMÜ öğrencileriyle bir araya geldi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından davet edilen Radyo 7 programcıları, 13 Mart Çarşamba günü ÇÖMÜ öğrencileriyle bir araya geldi.
Mehmet Ercan, Barış Cem Kaya ve Ahmet Selim'in sahne aldığı programda öğrencilere muhteşem bir performans sergilendi.
Radyoculuk mesleği ve Radyo kültürüne ilişkin mizahi bir dille sunum yapan Mehmet Ercan, ÇÖMÜ öğrencilerine eğlenceli dakikalar yaşattıktan sonra Barış Cem Kaya mikrofonu devraldı ve "Leyla Buradan Taşındı" isimli son kitabıyla öğrencileri farklı bir atmosfere taşıdı. Daha sonra Leyla üzerine konuşarak Leyla'ca şiirler okuyan Barış Cem Kaya, sahneyi Ahmet Selim'e bıraktı.
Farklı yorumuyla canlı eserler seslendiren Ahmet Selim, öğrencilere muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattı.
Radyo 7, farklı söylemleri ve eşsiz müziğiyle her yerde olmaya devam ediyor...