Erol Evgin Sanat Hayatının 50. Yılını Sahnede Kutladı

Erol Evgin Sanat Hayatının 50. Yılını Sahnede Kutladı

Müzik

Sanat hayatının 50 yılını önceki akşamki müthiş bir konserle kutlayan Erol Evgin’e sevenleri ‘Daha nice yıllar bizimle ol’ şeklinde tezahurat yaptı.

Erol Evgin, sanat hayatının 50'inci yılını Zorlu PSM'de düzenlenen konserle kutladı. Konserini 'Yaşadım Yıldızlar Şahidimdir' isimli şarkısıyla açan Evgin, konuklarını Firuz İsmailov yönetimindeki orkestrası eşliğinde büyülü bir yolculuğa çıkardı. Sanatçının çocukluğundan bugüne yayınlanan görüntüleri herkesi duygulandırdı. Evgin bir ara "Sesi, yorumu ve güzelliği ile eşsiz Emel Sayın" sözleriyle 40 yıllık dostu Sayın'ı sahneye davet etti. Sayın, "Memleketini bu kadar sevip halkına bu kadar saygı duyan bir sanatçıya böyle bir gece yakışır" diye konuştu. Sayın ve Evgin birlikte 'Şimdi Uzaklardasın' ve 'Duydum ki Unutmuşsun'u söyleyip dans etti. Evgin'i dinleyenler arasında Nevra Serezli, Sumru Yavrucuk ve Nilgün Belgün de vardı.

'BABA BANA ARMUT DEDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM'

EROL Evgin konserinde "Atalarımız, 'Armut dibine düşer' der. Bizde de öyle oldu. Kendi bestesiyle karşınızda Murat Evgin" diyerek oğlunu sahneye çağırdı. Murat Evgin, "Baba, beni armut diye anons ettiğin için teşekkür ederim" diye espri yaptıktan sonra şöyle konuştu: "Bu hepimiz için böyle sanırım; onu nezaketin zayıflık sayıldığı günümüzde hâlâ nazik kaldığı ve duruşunu 50 yıldır bozmadığı için seviyoruz."

 

Paylaş