Semih konuştu! F.Bahçe'ye dönecek mi?

Semih konuştu! F.Bahçe'ye dönecek mi?

Spor

Fenerbahçe’nin eski golcülerinden Semih Şentürk, sarı-lacivertlilerin gündemine dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe’de görev alıp almayacağı konusunda konuşan Şentürk, devre arasında yapılacak takviyelerle birlikte sarı-lacivertlilerin toparlanacağını düşündüğünü ifade etti. 

"Yöneticiler yeni nesil teknik adamlara güvenmeli"

Ersun Hoca’nın Fenerbahçe geçmişi var. Şampiyonluğu var. Ersun Hoca’nın karakteri bellidir. Teknik direktörlük kursuna gittiğimde daha iyi anladım. Bir yerlere gelmek için mücadele etmek gerekiyor. Yeni neslin de bizler gibi arkadan gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Hep aynı teknik direktörler var. Bir takımdan ayrılıp, hemen diğerine gidiyor. Bunu nasıl beceriyorlar bilemiyorum. Bu tabuları yıkmak için bu işe başladık. İnşallah kulüp yöneticileri yeni nesil teknik adamlara güvenirse ülke futbolu daha iyi bir zemine kavuşabilir.

"Teklif edilirse seve seve Fenerbahçe'de görev yaparız"

Ben yurtdışındaydım. Bana gelen bir şey yok. Ama başkan ve Comolli ile daha önce görüşmüştük. Altyapıyla ilgili bir projemiz vardı. Başkanımız, Serdar Kulbilge ile birlikte kursa gideceğimiz öğrenmişti. Bana gelen bir şey yok. Gelirse tabi ki seve seve görev yaparız.

"Fenerbahçe'nin çıkışa geçeceğini düşünüyorum"

Sezon başında belki takım iyi hazırlanamadı. 35-40’tan sonra takım düştü. Ersun Yanal ilerleyen dönemlerde bunu yukarıya taşımak isteyecektir. Ben Ersun Yanal ile çalışmadım. Selamımız vardır. Oyun anlayışı, disiplinini biliyorum. Fenerbahçe’yi şampiyon yapan kadro belliydi. O kadro elbette daha kaliteliydi. Ersun Hoca sezon başında gelseydi bu takım daha da yukarılara oynardı. Ben devre arası kampıyla birlikte Fenerbahçe’nin çıkışa geçeceğini düşünüyorum.

"Kucka, gelirse Fenerbahçe'ye yararlı olur"

Trabzonspor’da oynayan Kucka iyi bir oyuncu. Eğer Ersun Hoca istiyorsa bildiği bir şey vardır. Mutlaka Fenerbahçe’ye yararlı olur.

"Cocu ve Koeman döneminde kopukluklar vardı"

Fenerbahçe’nin toparlanacağını düşünüyorum. Son 6-7 maçı da statta izledim. Devre arası kamp ve transferlerle toparlanacağını düşünüyorum. Cocu ve Koeman döneminde gruplaşma ve kopukluklar vardı. Devre arası kampı ve transferlerle bu durum giderilecektir. Bence Fenerbahçe toparlar. Tekrar yukarıya tırmanacaktır.

Semih Şentürk'ten Volkan Ballı yorumu

Volkan Ballı, futbolcuların halini ve durumunu bilen birisi. Kendisini tebrik ettim. Hayırlı olsun dedim. Fenerbahçe’ye katkı verecektir. Yönetim ile bir köprü olacaktır.

"Hoca, kadro dışı kalan futbolcuları kampta görmek isteyebilir"

Kadro dışı kalan futbolcularla ilgili hocanın vereceği karar önemli. Hoca kampta görmek isteyebilir kendilerini. Ben bu şekilde düşünüyorum. 

 

Paylaş