
Karate Milli Takımı, Radyo 7 Dinliyor!
Karate Milli Takımı, Fransa'da yapılan Dünya Karate Şampiyonası'nda fırtına gibi eserken, mutluluğunu Radyo 7 ile paylaştı. Ay yıldızlı ekibin Fransa'da sergilediği muhteşem performansın ardından ülkeye dönüşü büyük coşkuyla karşılanmıştı.
Karate Milli Takımı, Fransa'da yapılan Dünya Karate Şampiyonası'nda fırtına gibi eserken, mutluluğunu Radyo 7 ile paylaştı.
Ay yıldızlı ekibin Fransa'da sergilediği muhteşem performansın ardından ülkeye dönüşü büyük coşkuyla karşılanmıştı.
Milli Karate Takımı ülkeye dönüşün ardından Radyo 7'de, Umut'un Zamanı programına konuk olarak, kamp döneminde Radyo 7'yi dinlediklerini ve bu başarılarını Radyo 7 stüdyolarında dinleyicilerle paylaşmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
Ay yıldızlı formanın gururunu taşıyan ekip, uluslararası arenadaki başarısını Radyo 7'ye anlattı. Fransa'da tarih yazmanın sevincini yaşayan ekip duygularını şöyle dile getirdi;
"Şampiyon olmak çok büyük bir sevinç. Bunun için çok çalıştık. İnandık ve başardık. Bir tarih yazık Fransa'da. Geçmişten bugüne en fazla madalya sayımıza ulaştık. 6 madalya aldık. Tek şampiyonluk oldu. Kısmet değilmiş. Takım halinde erkek ve bayan takım elde edemedik ama yine de çok büyük sonuçlara imza attık. Şampiyon olduğum için çok gururluyum. Türkiye'ye armağan ediyorum. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye dualarını esirgemedi. O duaları orada da hissettik. İnandık ve başardık. Şampiyonluğu Türkiye'ye getirdik."