Eda'yla Gün Ortası

Eda'yla Gün Ortası

Radyo 7

Eda Özdemir Tam Bir Radyo aşığı! Gün ortalanırken mikrofon başına geçerek sesiyle ve enerjisiyle dinleyicilerine ulaşan Eda Özdemir, 1993 yılında Radyo programcılığına başladı ve uzun yıllardır da Radyo 7 stüdyolarında! Eda Özdemir, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümünü bitirdi ve öğrencilik hayatı esnasında gösterdiği üstün performansla pek çok sanatçıyla beraber sahne aldı ve bazı albümlerde de vokalist olarak yer aldı.

Eda Özdemir Tam Bir Radyo aşığı!

Gün ortalanırken mikrofon başına geçerek sesiyle ve enerjisiyle dinleyicilerine ulaşan Eda Özdemir, 1993 yılında Radyo programcılığına başladı ve uzun yıllardır da Radyo 7 stüdyolarında!

Eda Özdemir, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümünü bitirdi ve öğrencilik hayatı esnasında gösterdiği üstün performansla pek çok sanatçıyla beraber sahne aldı ve bazı albümlerde de vokalist olarak yer aldı.

Ses renginin güzelliğiyle ön plana çıkan başarılı programcı, müziğin her alanına hâkim olarak, pop ve özgün müziğin yanında Türk Sanat Müziği ile Türk Halk Müziği’nin armonisini en güzel biçimiyle dinleyicisine ulaştırıyor ve gündeme dair vatandaşı ilgilendiren tüm konularda da dinleyicilerini bilgilendiriyor. Hayatınızı ilgilendiren tüm konuları Eda’yla Gün Ortası’nda duyabilmeniz mümkün.

Yayın hayatı boyunca Türkiye radyolarının önemli kanallarında, radyo yayıncılığı, müzik direktörlüğü ve yayın sorumlusu olarak görev yapan programcı, tüm bunların dışında TV programcılığında da üstün başarı sağladı ve bir dönem ekranların gülen yüzü olarak sunuculuk yaptı.

Eda Özdemir; Eda’yla Gün Ortası programıyla Pazartesi, Salı, Perşembe saat 12.00’da, Çarşamba günleri saat 11.00’da, Maziden Bir Demet isimli programıyla Cuma günleri saat 13.00’da ve Edalı Saatler isimli programıyla Cumartesi günleri de saat 09.00’da Bölgesel Türkülerle mikrofon başına geçiyor.

 

Paylaş