Zerrin Özer'den Yeni Şarkı

Zerrin Özer'den Yeni Şarkı

Müzik

  “Basit Numaralar” ve “Külfet” şarkıları ile büyük beğeni toplayan Zerrin Özer, bu kez güçlü sesiyle hayat verdiği duygusal şarkısı ile ağlatmaya geliyor: “Yamalı Yüreğim”

Dinlenme rekorları kıran, tüm müzik listelerinde zirveye yerleşen iki hit şarkıdan sonra “Yamalı Yüreğim” yazın ardından sonbahar rüzgarları estirecek, hafif tempolu pop sound’uyla adeta sizi unutamadığınız o aşka götürecek. Söylediği her tarzda iz bırakan duayen sanatçı, sevenlerinin yanı sıra Z kuşağını da yakalayarak yine müzik listelerini alt üst etmeye geliyor.

Hayrettin Güneş prodüktörlüğünde Grand Müzik etiketiyle yayınlanan şarkının söz ve müzikleri Mustafa Arapoğlu’na ait. Genel koordinatörlük görevini Selim Seven’in üstlendiği şarkının düzenlemelerinde Mustafa Arapoğlu ve Mili B, tonemaster işlemlerinde ise Engin Ersoy ve Kerem Demir imzası bulunuyor. Kemanda İstanbul Strings, gitarda Soyhan Şenyaylar, ud, cümbüşte Fatih Doğaner, piyanoda Milli B bulunuyor. Klibin yönetmen koltuğunda ise Enes Bilal Taşçı otururken, kurgu Bedirhan Sivri, senaryo Özlem Bölükbaşı’na ait.


 

Paylaş