The Dance of the Souls’, Pera Palace Hotel’de

The Dance of the Souls’, Pera Palace Hotel’de

Kültür Edebiyat

Gama Art Gallery, farklı disiplinlerden gelen sekiz ayrı çağdaş sanatçının eserlerini “The Dance of the Souls” başlığı altında 26 Ekim – 18 Kasım tarihleri arasında Pera Palace Hotel’de izleyicilerle buluşturuyor.Sergi, Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda Atatürk’ün müze odasının da bulunduğu bu özel mekânda gerçekleşiyor olmasıyla ayrı bir anlam taşıyor.

Gama Art Gallery, farklı disiplinlerden gelen sekiz ayrı çağdaş sanatçının eserlerini “The Dance of the Souls” başlığı altında 26 Ekim – 18 Kasım tarihleri arasında Pera Palace Hotel’de izleyicilerle buluşturuyor.

Sergi, Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda Atatürk’ün müze odasının da bulunduğu bu özel mekânda gerçekleşiyor olmasıyla ayrı bir anlam taşıyor.

Hüseyin Hüsnü Yaman, Nada Albarazi, Oben Yılmaz, Orhan Çelik, Ömer İlksen Akçıl, Özge Tezgör, Sinem Yeğenoğlu ve Ulaş Bakır adlı sekiz farklı çağdaş sanatçı bu özel sergide, “şimdiki anın farkına varma” teması üzerinden dünyaya sanatçıların gözünden bir bakış atmamızı sağlıyorlar.İletişim koordinatörlüğünü Güler Altındağ’ın üstlendiği Gama Art Gallery’nin “The Dance of the Souls” başlıklı karma sergisi 26 Ekim – 18 Kasım tarihleri arasında Pazar hariç her gün, 13.00 – 19.00 saatleri arası Pera Palace Hotel Galata Fuaye alanında izlenebilir.


 

Paylaş