Beni Başkası Anlayamaz" tüm dijital platformlarda yayında!

Beni Başkası Anlayamaz" tüm dijital platformlarda yayında!

Müzik

  Usta sanatçı Ferhat Göçer'in sözlerine Zeynep Talu ve Gülşen Karatoprak ile birlikte imza atarak bestelediği yeni şarkısı "Beni Başkası Anlayamaz" tüm dijital platformlarda yayında!

Ferhat Göçer, yeni şarkısında günümüz dünyasında sosyal medyanın da etkisiyle artan iletişim eksikleri ve özellikle pandemiden sonra bireyselleşen, kibrin ve gururun ön plana çıktığı ikili ilişkilerde kaybolan bir aşkın çırpınışını anlatıyor.

"Beni Başkası Anlayamaz"ın klibi için Burj el Arab, Burj el Khalifa ve şehrin diğer ikonik mekânları ile çöl tercih edildi. Klip çekimleri özel izinler alınarak Dubai'den kiralanan ekip ve araçlarla çölde kumlar altında kalmış bir köyde çekildikten sonra çöl içlerinde uçsuz bucaksız sinematografik bir atmosferde ve kavurucu sıcak altında tamamlandı.

"TÜRKİYE GERÇEK BİR CENNET"

Göçer, klip çekiminin ardından yaptığı açıklamada "Klip vesilesiyle çöl atmosferini yaşamak hayatım boyunca unutamayacağım bir tecrübe oldu benim için. Çölde yaşadığım birkaç gün sonrasında, vatanımızın, Türkiye'mizin gerçek bir cennet olduğunu bir kez daha derinden idrak ederek büyük özlemle yurda döndüm." dedi.

Ferhat Göçer - Beni Başkası Anlayamaz Video Klip

 

Paylaş