Pera Palace'ta Cumartesi Konserleri

Pera Palace'ta Cumartesi Konserleri

Müzik

  Pera Palace Hotel "Cumartesi Sabah Konserleri" yeni sezonuyla klasik müzik tutkunlarıyla buluşuyor.

130 yılı aşkın tarihiyle, sanatın da merkezi olan Pera Palace Hotel "Cumartesi Sabah Konserleri" IDEA Müzik ile işbirliğinin altıncı yılında, Sompo Sigorta ana sponsorluğunda başladı.

İstanbul'da pek çok ilke ev sahipliği yapan Pera Palace Hotel'in doğal akustiği ve ihtişamıyla hem sanatçıları hem de dinleyicileri kendisine hayran bırakan Grand Pera Balo Salonu'nda gerçekleşen Cumartesi Sabah Konserleri ile klasik müzik tutkunları sezon boyunca birbirinden değerli sanatçıların ilham verici performansları ile buluşuyor. 

Sezon açılış konserini,  "Pera'da Sonbahar Rüzgarı" performansı ile Özgecan Günöz ve Özgür Ünaldı'nın yaptığı Cumartesi Sabah Konserleri'nin sezon programında;
"Serhan Bali, Eylül Elif Arslan, Dilbağ Tokay, Emine Serdaroğlu", "TangoNEVA ve Ali Pınar", "Duo Ensari Schuch - Gülru Ensari, Herbert Schuch", Can Çakmur, "Şirin Pancaroğlu, Elif Yurdakul Baykurt", "Semplice Quartet", Golden Horn Brass" gibi birbirinden değerli sanatçılar ve gruplar yer alıyor.

Her ay bir cumartesi sabahında değişik performanslara yer veren Cumartesi Sabah Konserleri’nin biletlerini www.passo.com.tr üzerinden satın alabilirsiniz, ayrıca kombine bilet uygulaması da bulunmaktadır. Öğrenci biletleri, konser günlerinde otel resepsiyonundan, öğrenci kimlikleri gösterilerek satın alınabilir. Konserler sabah saat 11:00'de başlamakta, arasız olarak ve yaklaşık 1 saat sürmektedir.

 Konser öncesi ya da sonrası ise ikonik ve tarihi Pera Palace Hotel'in eşsiz atmosferinde birbirinden değişik aktivitelerde de bulunabilirsiniz. Kültür ve sanattan, yeme ve içme deneyimine dair birçok program Pera Palace Hotel'de sizleri bekliyor.

 

Paylaş