Işıl Yücesoy'dan "Vefa"

Işıl Yücesoy'dan "Vefa"

Müzik

  Usta sanatçı Işıl Yücesoy, ilk kadın Türk şarkı sözü yazarı Fikret Şeneş'in şarkılarını seslendirdiği "Vefa" isimli maxi single'ı ile müzikseverlerle buluşuyor. Yücesoy albümünü "Ablam, öğretmenim, dostum" dediği Şeneş'e "Vefa" olarak yayımlıyor!

Işıl Yücesoy, tamamı 5 şarkıdan oluşan "Vefa" isimli maxi single albümde 1975 - 1979 yıllarında seslendirdiği, sözleri Fikret Şeneş'e ait olan; "Bir Var Bir Yok", "Çalamazsın Mutluluğu", "İçmeden Sarhoş", "Tatlıya Bağla" ve "Ne Var Ne Yok" isimli şarkıları bugünkü duygularıyla yeniden yorumladı. Çıkış şarkısı Yücesoy'un, 1975 yılında yayınlanan ilk 45'liğine ismini veren şarkı "Çalamazsın Mutluluğu" olan albümdeki şarkılar besteci ve piyanist Murat Aşkan'ın yeni düzenlemeleriyle dinleyenlerle buluşuyor.

Ossi Müzik etiketiyle yayınlanan albümün prodüktörlüğünü Hakan Eren, proje koordinatörlüğünü Pelin Kakırman üstlendi. Işıl Yücesoy, kapak tasarımı Ossi Müzik tarafından hazırlanan projenin imaj fotoğrafları için Haluk Baylan'ın objektifine poz verdi.

 

Paylaş