Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Yasaklar geri dönüyor...

Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Yasaklar geri dönüyor...

Yaşam

 İlk yasak geldi... İl il belli oldu

Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme. Yasaklar geri dönüyor. Dünyada 90’dan fazla ülkede tespit edilen yeni tip koronavirüsün daha bulaşıcı Delta varyantı Türkiye'de de görüldü. Bakan Koca virüs ile ilgili 'kontrol altında tutmak zorlaşıyor' diyerek ilk yasak haberini duyurdu. Kurban Bayramı'nda toplu bayramlaşma ve yöresel nitelikteki özel etkinliklerin yapılmasına yasak getirildi.


Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Yasaklar geri dönüyor... İlk yasak geldi... İl il belli olduKatalonya’da açık alanda 500’den fazla kişinin olduğu bir etkinliğe katılanlardan aşılandıklarına dair bir belge ya da negatif test sonucu isteneceği belirtildi. İspanya’yı dün itibariyle yeniden “risk bölgesi” listesine dahil eden Almanya, salı günü Portekiz ve Rusya’dan ülkeye giriş yapan kişilere de 2 haftalık karantina dahil yeni kısıtlamalar uygulamaya başladı.

BAKAN KOCA'DAN KORKUTAN AÇIKLAMA

 Dünya delta varyantını kontrol altına almakta güçlük çekerken, Türkiye'de ise Bakan Koca'da çok net bir uyarı geldi. Bakan Koca, kırmızı kategorideki illerdeki düşüş eğiliminin son bulmasından endişe ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.


 

Paylaş