Başkan Erdoğan Açıkladı! Perşembe Ya Da Cuma Başlıyor

Başkan Erdoğan Açıkladı! Perşembe Ya Da Cuma Başlıyor

Yaşam

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs ile ilgili yeni kararları açıkladıTüm Türkiye merakla bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aldığımız tedbirler sayesinde salgının artış hızını gözle görülür şekilde azaltmayı başardık. Salgın tedbirlerinin faaliyetlerine ara verilen vatandaşlarımız üzerinde yol açtığı sıkıntıları biliyoruz. Kalıcı bir çare bulana kadar tedbirleri sürdürmeye mecburuz. Vaka sayısının belirli bir rakamın altına düşmesiyle birlikte elbette kısıtlamaları kademeli olarak azaltacağız." dedi. Öte yandan aşılama ile ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Salgınla mücadelede önemli bir husus da aşı çalışmalarıdır. Aşılar öncelik sıralamasıyla uygulamaya geçecek perşembe veya cuma başlayacak." ifadesini kullandı. 

 Koronavirüs kısıtlamalarıyla ilgili açıklama

Aldığımız tedbirler sayesinde salgının artış hızını gözle görülür şekilde azaltmayı başardık. Salgın tedbirlerinin faaliyetlerine ara verilen vatandaşlarımız üzerinde yol açtığı sıkıntıları biliyoruz. Kalıcı bir çare bulana kadar tedbirleri sürdürmeye mecburuz. Vaka sayısının belirli bir rakamın altına düşmesiyle birlikte elbette kısıtlamaları kademeli olarak azaltacağız.

Salgınla mücadelede önemli bir husus da aşı çalışmalarıdır. Aşılar öncelik sıralamasıyla uygulamaya geçecek perşembe veya cuma başlayacak. En önemlisi kendi aşımızı gelişme çalışmalarıdır. İnşallah hep birlikte bu musibetin üstesinden geleceğiz.


 

Paylaş