Nurgül Şahballı’dan yepyeni bir albüm!

Nurgül Şahballı’dan yepyeni bir albüm!

Müzik

 Türk Halk Müziği sanatçısı Nurgül Şahballı’nın, kendi tarzının dışındaki ilk albümü “Yanlış Adres” tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Yaklaşık 28 yıl önce 'Volkan Gibiyim' adlı albümüyle müzik dünyasına adım atan Nurgül Şahballı, “Yanlış Adres” adlı albüm çalışmasında, Türkiye’nin başarılı aranjörü ve bestekârı Erkan Atilla Demirdöğen ile birlikte çalıştı. Erkan Atilla Demirödöğen’in birbirinden güzel üç eserini seslendiren Nurgül Şahballı, ünlü halk ozanı olan Hilmi Şahballı’ya ait, sosyal medyada fenomen olan “Vıttırı Vızzık Adamlar” adlı eserine de yeni albümünde yer verdi. Sanatçının son albümü, ulusal ve yerel radyoların da ilgisini çekti.

“ALBÜMÜN HER AŞAMASINDA TİTİZ DAVRANDIK”

“Yanlış Adres” adlı albüm projesinin yaklaşık 7 ay önce ortaya çıktığını söyleyen Nurgül Şahballı; “ Bu proje benim için çok özel ve anlamlı. İlk defa kendi tarzım dışında bir çalışmaya imza attım. Aslında ben Türk Halk Müziği sanatçısıyım. Babam, Türkiye’nin yakından tanıdığı, çok sayıda ünlü sanatçının türkülerini seslendirdiği Halk Ozanı Hilmi Şahballı’dır.  Bugüne kadar 6 türkü albümü yaptım. Hatta “Yanlış Adres” adlı çalışmamdan 2 ay önce 16 eserlik  “Bir de Nurgül’den Dinleyin” adlı türkü albümümü sevenlerimle buluşturdum.  Türkü albümümün kayıt çalışmalarına devam ederken, değerli bestekar ve aranjör ağabeyim Erkan Atilla Demirdöğen ile yollarımız kesişti.  Projenin paydaşı değerli eşim Eyüp Koçak,  Erkan Atilla Demirdöğen’in üç eserini dinlediğini ve çok beğendiğini, bu eserleri benim seslendirmemi çok istediğini söyledi.  Erkan Atilla Demirdöğen ağabeyime ait Antalya Stüdyo İron’da kayıt çalışmalarına başladık. Ortaya çok güzel bir çalışma çıktı”  dedi.

 

Paylaş