YTB’nin Memleketim Dergisi  Yeniden Okuyucusuyla Buluştu

YTB’nin Memleketim Dergisi Yeniden Okuyucusuyla Buluştu

Spor

YTB'nin memleketim dergisi okuyucuyla buluştu

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın (YTB), üç aylık süreli yayını "Memleketim" adlı dergi, "Güçlü Diaspora Güçlü Türkiye" başlığıyla yayın hayatına başladı.

 Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), yurt dışında yaşayan vatandaşlara ait değerlerin, dünyaya aynı hayat penceresinden bakan kardeş topluluklardan motiflerin ve uluslararası öğrencilere ait kültür zenginliklerinin işlendiği  “Memleketim Dergisi”ni okurlarla buluşturdu.

YTB Başkanı Abdullah Eren, derginin YTB'nin 10’uncu yılına atıfla ilk sayısında "Güçlü Diaspora Güçlü Türkiye" başlığıyla yayımlandığını belirterek, "Diasporamızdan gönül coğrafyamıza zengin bir içerikle oluşturduğumuz Memleketim Dergisi yayın hayatına başladı. Yazın dünyamıza hayırlı olsun! Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürler" ifadelerini kullandı. YTB Başkanı Eren ayrıca derginin içeriğiyle alakalı olarak; ‘‘İlim ve medeniyetimiz ile kültür ve sanat dünyamızdan şehir ve mimarimize keyifli ve bilgilendirici bir içerik sunuyor’’ dedi.

 

Paylaş