KPSS Şart Yok! 7 Bin TL Maaş

KPSS Şart Yok! 7 Bin TL Maaş

Yaşam

 Kızılay KPSS Şartsız 7 Bin TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu, işte şartları ve detayları 

Geçtiğimiz günlerde Kızılay KPSS şartsız 7 bin TL maaşla personel alacak duyurusu yapılmıştı. Yapılan duyuru sonrası personel alımına ilgi büyük oldu. Vatandaşlar Kızılay personel alımı şartlarını merak ediyor. Detaylar haberimizde.

Kızılay’ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı personel alımı büyük ilgi gördü. İşe alımlar için KPSS puanı gerekmemesi işe başvuruların çok olmasında büyük etken oldu. Kızılay alınacak personellere yüksek maaş vermesi de başvuruların fazla olması neden oldu. Kızılay KPSS şartsız personel alımında 7 bin TL maaş veriyor. Kızılay KPSS şartsız 7 bin TL maaşla personel alacak Kızılay iş başvurusu yapacak kişilerde KPSS puanı aramıyor. Kızılay iş başvurusu yapacak kişilerde belirli şartlara uyulması ve iş tanımına sahip kişilerin işe alınacağını duyurdu. Belirlenen şatlara uygun herkes değerlendirilmeye tabii tutulacak.

Kızılay personel alımında iş girenlere 7 bin TL’ye kadar maaş verecek. Alımlar 8 farklı ilde yapılacak.

Kızılay’ın personel alımı yapacağı iller Ankara, Konya, Şanlıurfa, Gaziantep, İstanbul, Adana, Kahramanmaraş ve Kayseri olacak. Kızılay KPSS şartsız 7 bin TL maaşla personel başvuru şartları nelerdir? Kızılay KPSS şartsız 7 bin TL personel alımına başvuru yapacak kişilerin belli şartlara uygun olması gerekmektedir. Kızılay’ın personel alımı şartları şu şekildedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak Üniversitelerin psikoloji bölümünden mezun olmak Tercihen yüksek lisans ya da doktora yapmış olmak İyi derecede İngilizce bilmek İyi derecede bilgisayar kullanmak Office programlarına hakim olmak Seyahat edebilmesine engel herhangi bir sağlık sorununa sahip olmamak Tercihen aktif olarak SAP kullanabilmek Daha önce Sivil Toplum Kuruluşunda çalışmış ya da gönüllü olarak projelerde yer almış olmak Daha önce incinebilir gruplarla çalışmış olmak Daha önce zarar görebilir gruplarla çalışmış olmak Ekip çalışmasına yatkın olmak Proje yönetme konusunda deneyimli olmak Analitik düşünebilmek Problem çözme yeteneğine sahip olmak Proje yönetim disiplinine sahip olmak Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmak Esnek ve yoğun çalışma programına ayak uydurabilmek Bütçe ve sözleşme yönetimi konularına sahip olmak İletişim yeteneği kuvvetli olmak Kızılay KPSS şartsız 7 bin TL maaşla personel başvuruları nereden yapılacak? Kızılay’ın personel alımına uygun olan kişiler başvuru işlemleri gerçekleştirebilirler.

Kızılay personel alımı başvuruları Kızılay’ın resmi intenet sitesi üzerinden yapılıyor. Kızılay personel alımına başvurmak için https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx Kızılay KPSS şartsız 7 bin TL maaşla personel alımı yapılacak bölümler nelerdir? Kızılay’ın 7 bin TL maaşla personel alımı yapacağını duyurmuştu. Kızılay personel alımlarını birçok dalda yapacak.

Bşvuru yapacak kişiler kendilerine en uygun alanı seçerek iş başvurusunda bulunabilirler. Kızılay’ın KPSS şartsız personel alımında yer alan bölümler şu şekildedir:

Bilgi Güvenliği ve Risk Yönetimi Uzmanı (BGRY112019) Bölge Operasyon Sorumlusu (TM -2020)

Dijital İletişim (Webmaster) Uzmanı (DIU112019) Doktor / Doğrulama Laboratuvar Birim Yöneticisi (Doktor 2020)

Grafiker (Grafiker-2019) İletişim Asistanı (İA062019) İlk Yardım Eğitimcisi (İYE2019) Normal Dönem Psikososyal Hizmetler Birim Yöneticisi (PSHBY 2019)

Sağlığın Geliştirilmesi ve Teşviği Birim Yöneticisi (SGTBY2019)

Sağlığın Geliştirilmesi ve Teşviği Uzmanı (SGTU2019) Sistem (Ağ Yönetimi) Uzmanı (SU112019)

Uzman ( Endüstri Mühendisi) (KHGM2019SYU) Veri Doğrulama Uzmanı (VDU022019)

Yazı İşleri Uzmanı (HM2020) Yazılım Geliştirme Uzmanı (YU052019)


 

Paylaş