Cenk Eren'den "Selda Bağcan Şarkıları"

Cenk Eren'den "Selda Bağcan Şarkıları"

Müzik

  Cenk Eren, ses getiren "Repertuvar" proje albümleri serisine "Selda Bağcan Şarkıları" ile devam ediyor. Usta sanatçı Selda Bağcan'ın birbirinden güzel şarkılarını yeniden yorumlayan Cenk Eren'in "Selda Bağcan Şarkıları" isimli yeni albümü tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda satışta!

Eğlence ve sahne dünyasının efsane ismi Cenk Eren, Tanju Okan ve Ferdi Özbeğen şarkılarını seslendirdiği "Repertuvar" proje albümlerindeki güçlü yorumculuğuyla müzikseverlerden büyük beğeni toplamış ve yılın en iyi proje albümlerine imza atmıştı. Projelerinde yakaladığı başarıyla kendinden söze ettiren Cenk Eren, "Repertuvar" serisinde bu kez "Selda Bağcan Şarkıları"nı yorumladı.

"Repertuvar Selda Bağcan" albümünün yapımcılık ve prodüktörlüğünü Selda Bağcan üstlendi. Usta sanatçının 10 şarkısına yer verilen albümde Cenk Eren, Selda Bağcan ile bir şarkıyı da düet olarak seslendirdi.

Selda Bağcan diskografisinden özenle seçilen 10 eserin yeniden yorumlandığı proje, şimdiden yılın en iyi albümlerinden biri olarak gösteriliyor. Uzun süren bir hazırlık ve stüdyo aşamasından sonra albümünü müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşayan Cenk Eren "Önceki iki proje albümde hit şarkılarını seslendirdiğim iki büyük sanatçı hayatta olmadıkları için düet yapmaktan mahrum kalmıştım. Ama bu albümde Allah ömür ve sağlık sıhhat versin sevgili Selda Bağcan ile düet yapabildim. Bu albümün de bendeki yeri çok ayrı olacak" cümleleriyle duygularını ifade ediyor.

 

Paylaş