Milyonları ilgilendiriyor! Bugünden itibaren bedava oldu...

Milyonları ilgilendiriyor! Bugünden itibaren bedava oldu...

Yaşam

 Teknoloji ile birlikte hayatımıza giren akıllı telefonlar artık vazgeçilmez bir parçamız oldu.

Gün içerisinde birçok işimizi akıllı telefonlarımıza yüklediğimiz uygulamalar sayesinde kolaylıkla halledebiliyoruz. Birbirinden işlevli, hayatımızı kolaylaştıran bu uygulamaların kimi ücretli iken kimi ise ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor. Milyonlarca akıllı telefon kullanıcısına güzel haber geldi. Bugüne kadar ücretli olan bazı uygulamalar, bu sabahtan itibaren ücretsiz olarak kullanıma sunulmaya başlandı. İşte birbirinden kullanışlı ücretsiz uygulamalar...

CPU Cooler Pro:

CPU Cooler Pro, Android cihazınızı en kolay ve en hızlı şekilde rahatlatmanızı sağlıyor. Bu uygulama, cihazınızın aşırı ısındığını kendisi tespit edip arkada çalışan gereksiz görevleri kapatıp cihazınızın soğumasını ve daha hızlı çalışmasını sağlıyor.

QR Barcode Scanner Pro:

Mobil barkod veya QR kod okuyucusu uygulamalarının arasında en iyisi olan QR Barcode Scanner Pro, kullanıcılara en hızlı ve en kullanıcı dostu olacak şekilde QR veya barkod okuma imkanı tanıyor.

Age of Civilizations Afrika:

Eğer bilgisayardan Hearts of Iron veya Europa Universalis gibi strateji oyunlarına aşina iseniz, muhtemelen Age of Civilizations Afrika'yı da oynarken zorluk çekmezsiniz. Oyunda bir devlet seçip diğer devletleri feth ederek egemenlik kurmaya çalışıyorsunuz.

Google uyarıyor: Bu uygulamalardan herhangi biri telefonunuzda varsa her şeyinizi kaybedebilirsiniz: Listeye bakın, varsa hemen telefondan silin! İşte o liste...

Master Cleaner - CPU Booster:

Telefonu hızlandırdığını iddia eden bu uygulama aslında tam bir tuzak; yüklüyse ilk işiniz hemen bu uygulamayı kaldırmak olsun!

Antivirus Free : Process Virus

Telefonunuzu koruduğunu iddia eden bir antivirüs uygulaması gibi görünse de; aslında kredi kartı bilgilerinizi çalıyor.

Realtime Booster

Telefonunuzu hızlandırdığını iddia ediyor, ancak bilgilerinizi çalmaktan başka bir şey yapmıyor!

SmartSwipe

Bu uygulama telefonunuza yüklüyse hemen kaldırın; kredi kartı bilgilerinizi anında telefondan çalıyor.

Pro Camera Beauty

Fotoğraflarınıza özel efektler uygulayan bu uygulama hiç de adı gibi 'güzel' değil; fotoğraflarınızı çalan bir uygulama.

Cartoon Art Photo

Fotoğraflarınızı karikatürize eden bu uygulama da göründüğü kadar masum değil.

Emoji Camera

Fotoğraflara bolca efekt veren Emoji Camera, emojilerle fotoğraflarınızı süslüyor. Ama tehlike emojinin arkasında gizli.

Artistic effect Filter

Fotoğraflara farklı stiller kazandıran Artistic Effect Filter, başarılı bir fotoğraf uygulaması gibi görünse de, kullanıcıların telefonlarından her şeyini çalıyor.

Beauty Camera

Fotoğraflarınıza güzellik kattığı iddiasıyla gelen Beauty Camera da uzak durmanız gereken uygulamalardan sadece biri.


 

Paylaş