Fikret Orman'dan Fatih Terim'e gönderme

Fikret Orman'dan Fatih Terim'e gönderme

Spor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bu sene organize ve profesyonelce bir kötülük var" diyen Fatih Terim için, "Ya TFF görevini yapar ya da biz de konuşuruz" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bolu Gerede Kamp Tesisleri'nin açılışını yaptı. Başkan Orman, isim vermeden Kayseri maçından sonra, "Bu sezon organize ve profesyonelce bir kötülük var" diyen Fatih Terim'i hedef aldı.

Fikret Orman, "Şimdi ben mevcut federasyon gelmeden evvel kendilerini ikaz ettim. Geldikten sonra da ifade ettim. Hatta federasyon başkanını aradım. 'Kamu üzerinden demeçlerle hakemleri baskı altına almanın önüne geçilmezse herkes konuşacak' dedim. Biz bu duruma spor adamı olarak sahip çıkmaya çalışıyoruz. 'Siz bunları uygulamazsanız biz de konuşmaya başlayacağız' dedim. Bunu dün de onlara ifade ettim. Bu işi ya onlar çözecek ya da kötünün prim verildiği bir yere gidilecek." dedi.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı "Biz konuşmayınca, 'Yönetim bunları konuşmuyor algısı oluşuyor'. Biz her konuşmayı kamuoyu önünde yapmıyoruz. Her mevzuyu kamuoyuna anlatacak değiliz. Yöneticilerin konuşmasıyla hakemler bu şekilde yönlendirmeye gidilirse futbolumuzun değeri geriye gidecek. Hakemler hata yapıyorlar ama hep beraber bu ligi daha güzel hale getirmeliyiz. Buna hizmet edecek kulüp sadece Beşiktaş değildir. Sistem eğer konuşarak ilerleyecekse biz de artık konuşacağız" açıklamasını yaptı.

 

FATİH TERİM, PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor ile oynanan maçın ardından yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

 

 

Paylaş