G.Saray, Mensah için kiralama teklifi yaptı!

G.Saray, Mensah için kiralama teklifi yaptı!

Spor

"Ndiaye'yi 16 milyon avroya sattık. Bizim vitrinimizde herkes değerlenir. Siz de kazanacaksınız" fikri Kayserispor cephesinin mantığına yattı. Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Mensah, Galatasaray yolunda.

Galatasaray'da şu an en büyük soru işareti merkez orta sahada yaşanıyor.

Badou Ndiaye'yi yeniden kiralamayan, Fernando Reges'i de Sevilla'ya satan sarı-kırmızılıların bir anlamda orta sahası boş kaldı. Genel olarak camiada da bu konuyla ilgili bir panik havası yaşanırken hem yönetim hem de teknik heyet adımları sağlam atmak için acele etmiyor.

Sevilla'lı Roque Mesa'yı bekleten sarı-kırmızılılara Benfica'dan Ljubomir Fejsa önerilmişti. İki oyuncuyu kıyaslayan teknik direktör Fatih Terim şimdi Fejsa'ya daha yakın ve o isim de hazırda bekletiliyor.

3 milyon avroya transferin gerçekleşmesi an meselesi. Alternatifli ve sert bir orta saha kurmak isteyen sarı-kırmızılılar Kayserispor'un bonservisini aldığı Bernard Mensah için hareket geçti.

BADOU NDIAYE ÖRNEĞİ

Geçen sezon Kayserispor formasıyla Süper Lig'de başarılı bir grafik çizen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Anadolu temsilcisiyle temasa geçildi.

Hâlihazırda Deniz Türüç için de Kayserispor kulübüyle görüşmeler sürerken Galatasaray'ın Mensah için ortaya koyduğu gerekçeler ikna edici oldu. Osmanlıspor'dan Ndiaye'yi 26 yaşındayken transfer eden sarı-kırmızılılar oyuncuyu ocak ayında 16 milyon avroya satmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Galatasaray'ın bütün dünyanın takibinde olacağını hatırlatan sarı-kırmızılı yetkililer "Mensah da bizde değerini katlar. Bu işten siz de çok kârlı çıkarsınız" denilerek ikna edildi.

Mensah'ın makul bir fiyata kiralanması bekleniyor. (Türkiye)


 

Paylaş