Elvis Presley Biyografisi Yolda, Peki Başrol Kim Olacak?

Elvis Presley Biyografisi Yolda, Peki Başrol Kim Olacak?

Kültür Edebiyat

 Bohemian Rhapsody’nin yakaladığı gişe başarısı ve kucak açtığı 4 Oscar heykelciğinin ardından müzik yıldızlarının hayatlarını konu alan filmlere bir yenisi daha ekleniyor.

Bu sefer “Moulin Rouge”, “Avustralya”, “Muhteşem Gatsby” ve “Romeo ve Juliet” filmlerinde imzası bulunan ünlü senarist, yapımcı ve yönetmen Baz Luhrmann’ın gözünden en büyük starlardan biri olan Elvis Presley’in hayatını izleyeceğiz.

Filmin henüz Presley’in hayatının hangi dönemine odaklanacağı ya da konusu hakkında çok fazla bilgi olmasa da ikonik karakteri canlandıracak isim için arayışlar sürüyor. Listenin başında yer alan isimler ise 2017 yapımı “Baby Driver” ile Golden Globe adaylığı olan Ansel Elgort, “Fantastic 4”dan hatırlayacağımız Miles Teller, “Davetsiz Misafirler” filminde rol alan Austin Butler ve “Dunkirk” filmi ile aktörlük yeteneğini kanıtlamış One Direction üyesi Harry Styles…

Elvis Presley rolünü kimin oynayacağı merak konusu olmaya devam ederken; henüz ismi de belli olmayan filmde Presley’in menajeri Colonel Tom Parker rolünde Tom Hanks’i izleyeceğimiz ise kesinleşen bilgiler arasında yer alıyor! Rol ilk olarak Leonardo DiCaprio’ya teklif edilmişti.


 

Paylaş