Fenerbahçe'de tarihi temizlik! Tam 10 futbolcu...

Fenerbahçe'de tarihi temizlik! Tam 10 futbolcu...

Spor

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe lig bitiminde eşi görülmemiş bir temizliğe gidecek. Ersun Yanal, kiralık oyuncularla birlikte en az 10 futbolcuyu takımdan gönderme karar aldı.

Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları erkenden başlarken bir yandan gönderilecek oyuncular üzerinde çalışmalar yapılıyor.

Sarı-Lacivertlilerde İslam Slimani, Andre Ayew ve Yassine Benzia'nın kiralık sözleşmeleri sona eriyor. Üç futbolcu da lig bitiminde eski takımlarına geri dönecek. Slimani ve Benzia'nın durumu daha önceden belli olurken Ersun Yanal, Andre Ayew için de bir girişimde bulunulmamasını istedi.

Valbuena'da kararsız

Roman Neustadter, Martin Skrtel, Mathieu Valbuena, Tolga Ciğerci, Roberto Soldado, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Volkan Demirel ve Erten Ersu'nun sözleşmeleri sezon sonunda bitecek. Ersun Yanal sözleşmesi biten futbolculardan, Skrtel, Şener Özbayraklı ve Erten Ersu'nun takımda kalmasını isterken diğer isimlerle yolların ayrılabileceğini yönetime bildirdi. Mathieu Valbuena konusunda kararsız olan Ersun Yanal yönetimin transfere ayıracağı bütçeye son kararını verecek. Sezon sonu jübile yapmayı düşünen Volkan Demirel'in ise kararını netleştirmesi bekleniyor.

Alper ve Frey yolcu

Ersun Yanal sözleşmesi devam eden isimlerden Alper Potuk ve Michael Frey'in de kendilerine kulüp bulmaları halinde ayrılmalarını istedi. Yanal ayrıca Ferdi Kadıoğlu ve Evkur Yeni Malatyaspor'a kiralanan Barış Alıcı'nın uygun bir kulüp bulunması halinde kiralanmasını istedi.

 

Paylaş