Ali Koç ve Aziz Yıldırım'dan taziye ziyareti

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'dan taziye ziyareti

Spor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile eski başkanlardan Aziz Yıldırım, 83 yaşında hayatını kaybeden Türk sporunun ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Can Bartu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Can Bartu'nun Fenerbahçe'deki evine sabah erken saatlerde giden Aziz Yıldırım, kardeşi Ali Yıldırım'la Bartu ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Kısa bir ziyarette bulunan Aziz Yıldırım, kardeşiyle açıklama yapmadan evden ayrıldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da taziye için Can Bartu'nun evine, yönetim kurulu üyeleriyle geldi.

Ziyaretten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ali Koç, çok üzgün olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

Fenerbahçe Spor Kulübü için acı bir gün olduğunu ifade eden Ali Koç, ''Yaşayan efsanemiz 'Sinyor' Can Bartu'yu kaybettik. Kendisi bir süredir tedavi görüyordu ama biz bugün Pazar günkü maçın organizasyonunu yapacaktık. Birkaç gün evvel konuştuğumuzda Ankaragücü maçı geçsin oradaki yorumlarımı yapayım akşam ondan sonra da hafta sonunu planlarız demişti. Eşi ve kızı ile beraber Pazar günü maça gelecekti, çok da istiyordu. Ne yazık ki kısmet değilmiş'' dedi.

''O'NU ÇOK ARAYACAĞIZ''

Ali Koç, Can Bartu'nun cenaze töreni ile ilgili de bilgiler verdi. Başkan Koç, ''İçeride aile ile beraber yarının planını yaptık. Cenazemizi yarın Marmara İlahiyat Fakültesi'nden öğle namazında kaldıracağız. Ondan evvel stadımızda saat 10:30'da kendisi için bir tören düzenleyeceğiz. Törenimiz tüm taraftarlarımıza, tüm halkımıza açıktır. Akşam da saat 19:00 gibi stadımızda 1907 Tribünü'nde duasını okutacağız. Hepimiz için acı bir gün. Başımız sağ olsun Allah rahmet eylesin. Can Bartu hem kişiliği ile, yaptıkları ile spor hayatından sonra Fenerbahçe camiasındaki konumu ile bambaşka bir insandı. Kendisine has biriydi. O'nu çok arayacağız, iyi ki vardı iyi ki Fenerbahçeliydi, iyi ki bizim camiamızın bireyiydi. Bize çok şey kattı, O'nu da en hak ettiği şekilde yarın uğurlayacağız hep beraber'' diye konuştu.

Program

Can Bartu için yarın ilk olarak Ülker Stadı'nda tören düzenlenecek.

Saat 10.30'da halka açık olarak statta yapılacak törenin ardından Can Bartu'nun cenaze namazı yarın öğle vakti Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınacak. Namazın ardından Can Bartu'nun cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Can Bartu için yarın akşam saat 19.00'da Ülker Stadı'ndaki 1907 Tribünü'nde dua okunacak.

 

Paylaş