Fenerbahçe yönetiminden derbi kararı!

Fenerbahçe yönetiminden derbi kararı!

Spor

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta derbi heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ı, derbinin büyüklüğüne yakışır şekilde ağırlamaya hazırlanıyor.

Ali Koç’un başkan seçilmesiyle ‘Sahada kora kor rekabet, rakibe saygı’ mottosunu benimseyen Fenerbahçe, bu ilkesini büyütme gayretinde.

Tribün olayları yaşansın istenmiyor

20 yıldır Kadıköy’de ezeli rakibine maç vermeyen Sarı-Lacivertliler, bu serinin devam etmesini arzularken, tribün olaylarının bitmesi ve futbolun güzel yanlarının hafızalarda kalması için somut adımları attı.

Psikolojik baskı olmayacak

Aziz Yıldırım döneminde deplasman tribününe büyük hoparlörler konulmuş, sular kesilmiş ve iki taraf arasında gerilim yaşanmıştı. Koç yönetimi, bu baskıyı kesinlikle yapmayacak.

Beşiktaş’ı centilmence ağırladılar

Bu sezon Kadıköy’de 1-1 sonuçlanan Beşiktaş derbisinde ezeli rakibini centilmence ağırlayan Fenerbahçe, Vodafone Park’taki maçta ise kötü olaylarla karşılaşmamıştı. Türk Telekom’da 2-2 biten G.Saray-F.Bahçe derbisinde de iki takım oyuncuları birbirine girmiş, sadece taraftarlar değil, yönetimler de birbirine düşmüştü. Buna son verilecek!

Rakip tribüne indirim var

F.Bahçe, genel satışı cuma günü başlayacak biletlerde, seyircisine en düşük tutarı 160 Türk Lirası olarak belirledi. Misafire ise 10 TL daha az, 150.00 lira! Şampiyonluk yolunda fire vermemek zorunda olan G.Saray’ın taraftarının da saygıyı üstte tutması bekleniyor.

Mustafa Cengiz’in demeçleri dikkati çekmişti

G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz’in demeçlerinde, “Değerli rakibimiz F.Bahçe” üslubu, ‘Saygılı rekabet’ zeminini pekiştirmeye bir vesile oldu.

Galatasaray zirve, Fenerbahçe yukarıya tırmanmak için sahada olacak

Bu maç öncesinde Galatasaray 55 puan ile 2.sırada yer alırken, kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe ise 32 puanla 13.sırada bulunuyor.

 

Paylaş