Tetteh Galatasaray'a gelmek için bunu yaptı!

Tetteh Galatasaray'a gelmek için bunu yaptı!

Spor

Galatasaray, 22 yaşındaki golcü Tetteh için Sparta Prag'a 7.5 milyonluk teklifini yineledi. Ganalı oyuncunun Sarı-Kırmızılılar'ın Prag'a yaptığı teklifi yükseltmesi adına kendi ücretinde toplam 1 milyon euroluk indirime gittiği belirtildi.

Alan'ı kadrosuna katmaya kesin gözüyle bakılan Galatasaray'da ikinci forvet takviyesi için de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu konuda öncelik Sparta Prag forması giyen Benjamin Tetteh'e verilmiş durumda...

Sarı-Kırmızılılar, 22 yaşındaki golcü için Çekya ekibine yaptığı 7.5 milyon euroluk teklifi yineledi. İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor. Tetteh'e Galatasaray'ın yanı sıra İngiltere'den Wolverhampton ve İspanya'dan Real Betis de talip.

Ganalı oyuncunun Sarı-Kırmızılılar'ın Prag'a yaptığı teklifi yükseltmesi adına kendi ücretinde toplam 1 milyon euroluk indirime gittiği belirtildi.

ALACAĞINDAN İNDİRİM

Prag'dan 1 milyon euro kazanan oyuncuya G.Saray'ın yıllık 1.4 milyon eurodan kontrat önerdiği ve Tetteh'in de transferin olması adına 4.5 yıl boyunca kendisine sunulan imkanlarda indirime gidip Çekya ekibine yapılan teklifin yükseltilmesini istediği öğrenildi.

 

Paylaş