Ozan Kabak'ın serbest kalma bedeli şoke etti!

Ozan Kabak'ın serbest kalma bedeli şoke etti!

Spor

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken Ozan Kabak'ın serbest kalma bedelinin 7.5 milyon Euro olduğu iddia edildi.

Galatasaray'da 2000 doğumlu Ozan Kabak, haftalar önce oynanan Kasımpaşa maçıyla birlikte formasını kimseye bırakmadı. Kötü günler geçiren sarı kırmızılı takımda Şampiyonlar Ligi maçları dahil birçok karşılaşmada ayakta kalan tek isim olurken, gösterdiği performansla Manchester City, Manchester United, Atletico Madrid, İnter ve Bayern Münih gibi dünya devlerinin transfer listesine girmişti.

18 yaşındaki futbolcunun adı birçok Avrupa takımıyla anılırken spor yorumcusu Uğur Karakullukçu'dan flaş bir iddia geldi. Karakullukçu'ya göre performasıyla ve yeteneğiyle göz dolduran Ozan için Galatasaray sadece 7.5 milyon Euro serbest kalma bedeli biçmiş. Genç yeteneğin kesinlikle 7.5 milyon Euro'dan daha fazla bir bedel biçilmesi gerektiği savunan spor yorumcusu Galatasaray yönetiminin verdiği bu karar tepki gösterdi. 

İşte Uğur Karakullukçu'nun o sözleri: Galatasaray'da an itibariyle 1. öncelik Ozan Kabak'ın sözleşmesidir. Mehmet Ayan doğrudan o dönem sözleşmeyi yapan kulüp yetkililerinden 7.5 milyon Euro serbest kalma maddesini doğrulattı. Sözleşme bitimine 1.5 yıl kalmış 18 yaşında yıldız adayını elde tutmadan geçen her saniye hatadır.

 

Paylaş