Malatya UFF ödül töreni TV+’ta

Malatya UFF ödül töreni TV+’ta

Kültür Edebiyat

 Türkiye’nin dijital televizyon platformu TV+, 8’inci Malatya Uluslararası Film Festivali’ni, çok özel anları ve röportajlarıyla ekranlara taşıyor

 Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından sinemacıları bir araya getiren festivalin Kırmızı Halı ve Ödül Töreni de life+ kanalından canlı yayınlanıyor.

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından sinemacıları bir araya getiren 8’inci Malatya Uluslararası Film Festivali, TV+ ayrıcalığıyla ekranlara taşınıyor. Yerli ve yabancı 100’den fazla filmin izleyiciyle buluştuğu festival boyunca ünlülerle röportajlar ve en dikkat çekici anları ekranlara getiren TV+,  festivalin kapanış töreni ve kırmızı halıdan çok özel görüntüleri de canlı yayınla ekrana getiriyor. ‘Kristal Kayısı’ların sahibini bulacağı Ödül Töreni, 15 Kasım akşamı life+ kanalından izlenebilecek. Yekta Kopan’ın sunumuyla gerçekleşecek olan Ödül Töreni’ne Nuri Bilge Ceylan, Şerif Sezer, Gökhan Tiryaki, Haluk Piyes gibi Türk sinemasının usta isimleri katılacak. Gecede ayrıca, İpek Tuzcuoğlu, Kaan Urgancıoğlı, İpek Türktan’ın yanı sıra pek çok oyuncu da yer alacak.

Festival ‘kısa’ları 1 ay boyunca TV+’ta

Bu yıl 55. Antalya Film Festivali ve 6. Boğaziçi Film Festivali’nin de ana iletişim sponsorluğunu üstlenen TV+, sinema sektörünü sahipleniyor. 3 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunan TV+, iki yıldır sinema etkinlikleriyle dünya klasikleri ve festivallerin öne çıkan seçkilerini sanatseverlerle buluşturuyor. Festival kapsamında düzenlenen Ulusal Kısa Metraj dalında yarışan 9 film de festivalle eşzamanlı olarak bir ay boyunca ilk kez ve sadece TV+’ta yayınlanıyor.

 

Paylaş