Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Salih kararı!

Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Salih kararı!

Spor

Finansal Fair Play kuralları gereği Fenerbahçe'nin Slimani ile yeni gelecek stoperi bir sonraki turda UEFA'ya bildirmesi için oyuncu satması şart. Sarı-Lacivertliler bu nedenle Ozan Tufan ve Salih Uçan'ı gözden çıkarttı.

Sarı-Lacivertliler'de tüm camianın gözü bu akşam oynanacak Benfica mücadelesinde. Sportif direktör Damien Comolli ise dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe, Finansal Fair Play anlaşması gereğince transferde sadece oyuncu satışından elde ettiği geliri kullanabiliyor.


Fernandao'nun satışından kazanılan para sayesinde Andre Ayew ve Barış Alıcı, UEFA listesine bildirildi. Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu dışarıda kaldı. Son olarak İslam Slimani'yi kadrosuna katan Kanarya'nın Cezayirli yıldızı listeye eklemesi için satış yapması şart. Üstelik bir de stoper transferi bekleniyor. Fenerbahçe'nin gözden çıkarttığı isimlerin Ozan Tufan ve Salih Uçan olduğu kaydedildi.


Bu ikili, forma rekabetinde Mehmet Topal, Josef, Eljif Elmas ve Mehmet Ekici'nin gerisinde kaldı. Ozan için İspanyol takımlarının devrede olduğu öğrenildi.


Salih için ise İtalya'dan teklif bekleniyor. Comolli, bu ikiliden 5 milyon Euro'luk gelir elde etmenin hayalini kuruyor.


 

Paylaş