Fenerbahçe'de Soldado şoku!

Fenerbahçe'de Soldado şoku!

Spor

İstanbulspor maçında sol el tarak kemiği kırılan İspanyol golcü en erken 10 gün sonra takımla çalışmalara başlayacak. Kırığı henüz kaynamayan Soldado’nun 7-8 Ağustos’taki Şampiyonlar Ligi eleme maçında tam kapasiteyle sahada olması mümkün görünmüyor.

Merakla beklenen golcü transferinde henüz somut bir adım atamayan Fenerbahçe’de Roberto Soldado şoku yaşanıyor.


İstanbulspor’la 7 Temmuz’da oynanan hazırlık karşılaşmasında sol el tarak kemiği kırılan İspanyol golcü pazartesi günü bireysel saha çalışmalarına başlayacak. Takımla çalışmalara ise en erken 10 gün sonra başlayacak olan Soldado’nun, 7-8 Ağustos’taki Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında tam kapasite ile oynaması mümkün görünmüyor.


Soldado’nun 1 Ağustos’ta Cagliari ile İstanbul’da oynanacak son hazırlık maçına yetiştirilmesi planlanıyor. Tecrübeli futbolcu bu maçta kendini deneyip ön eleme mücadelesi öncesi son durumunu görecek.


Sakatlığı yüzünden İsviçre kampına götürülmeyen Soldado şu an bireysel çalışmalarını salonda sürdürüyor. Burada kondisyon çalışmaları yapan futbolcunun elindeki kırığın da bir yandan kaynaması bekleniyor.


Çare aranıyor


İspanyol golcünün sakatlığının üzerinden tam olarak 12 gün geçti. Futbolcunun elindeki kırığın kaynaması için yaklaşık 10 gün daha geçmesi gerekiyor. Bu nedenle Soldado takım çalışmalarına da kemik kaynadıktan sonra başlayabilecek.


Fernandao ile yollarını ayıran Fenerbahçe’de, genç golcü Ahmethan Köse ise İsviçre kampında beklentileri karşılayamadı. Bu nedenle Teknik Direktör Phillip Cocu, golcü için çözüm arıyor. Hollandalı hoca bu bölgede özellikle Aatıf ve Alper üzerinde duruyor.


 

Paylaş