Oğuzhan Özyakup ayrılığın eşiğinde!

Oğuzhan Özyakup ayrılığın eşiğinde!

Spor

Beşiktaş yönetimi, Oğuzhan Özyakup için Newcastle United'ın 12 milyon euroluk teklifini kabul etme düşüncesinde...

Oğuzhan Özyakup da gelecek sezon Avrupa'da forma giyecek Beşiktaşlı oyunculardan biri olacak gibi görünüyor. Çünkü Newcastle United'ın, oyuncuya ilgisi çok ciddi.


İngiliz ekibini çalıştıran Rafael Benitez'in çok istediği Oğuzhan Özyakup ayrılık konusunda gönüllü. Ancak giderken de Beşiktaş'a para kazandırmak istiyor.


ARSENAL'LE SORUNLAR VAR


İngiliz ekibinin 12 milyon euroluk teklifini değerlendiren yönetim, Arsenal'in yüzde 30'luk payıyla ilgili sorunları aşmaya çalışıyor.


Beşiktaş oyuncuyla mukavele uzatmasına rağmen, Arsenal'le sorunları çözemediği için bunu kamuoyuna resmi olarak açıklamamıştı.


OĞUZHAN ÖZYAKUP İÇİN %100 OPERASYONU


Spor Toto Süper Lig'de sezonu 4. sırada tamamlayan ve 4 futbolcusuyla sözleşmesi sona eren Beşiktaş'ta transfer hareketliliği başladı.


Gelecek sezonun kadrosunu kurmak isteyen Kara Kartal yıldız futbolcuya imza attırdı ancak bunu gizliyor! Habertürk'ün haberine göre Siyah-Beyazlı yönetimin, bu 4 futbolcu arasından Oğuzhan Özyakup ile sözleşme yenilediği ancak Arsenal Kulübü nedeniyle henüz Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirim yapmadığı ortaya çıktı.


İngilizler 2012 yılında Ozzie'yi Beşiktaş'a verirken, oyuncunun bonservisinin yüzde 30'luk payının kendilerinde olacağı şekilde bir anlaşma yapmıştı. Bu anlaşmadan kurtulmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Oğuzhan ile her ne kadar yeni sözleşme yapsa da bunu gizledi.


Ozzie'nin sözleşme bitiş tarihi olan 31 Mayıs 2018'i bekleyip boşa çıkmasını isteyen Kartal, böylece Arsenal'i devre dışı bırakmayı hedefledi ve sessiz kaldı.


Gelinen son noktada Beşiktaş'ın birkaç gün içinde Oğuzhan Özyakup ile yapılan yeni sözleşmeyi duyurması bekleniyor.


 

Paylaş