İBB KARİYER EĞİTİM GÜNLERİ'NDE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

İBB KARİYER EĞİTİM GÜNLERİ'NDE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Kültür Edebiyat

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Kariyer Eğitim Günleri’nin 26. dönem programı için kayıtlar başladı. 

Gençlerin kişisel gelişimi için düzenlenen Kariyer Eğitim Günleri. Anadolu ve Avrupa Yakaları'nda eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Ön kayıtlar genclikspor.ibb.gov.tr adresi üzerinden alınmaya başlandı.

EĞİTİMLER İKİ YAKADA AYNI ANDA 

26. Kariyer Eğitim Günleri Anadolu Yakası'nda Kadıköy İBB 15 Temmuz Şehitleri Kültür Merkezi'nde, Avrupa Yakasında ise Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde eş zamanlı olarak 21 Nisan'da başlayacak. genclikspor.kariyer.ibb.gov.tr adresi üzerinden ön kayıtların alınmaya başladığı 26. Kariyer Eğitim Günleri her hafta cumartesi günü farklı konu ve konuklarla İstanbul’un iki yakasında devam edecek.

Eğitim programları bu dönem akademisyenler ve uzmanların yanı sıra mesleğinde tanınmış usta televizyoncuları da ağırlayacak. Kariyer Eğitimlerinde 26'ıncı döneme Dijital İletişim ve Kariyer konusunda Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) Başkanı Said Ercan, CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri konusu ile Kariyer Uzmanı Haluk Tatar, Kişisel Pazarlama başlıklı sunumu ile Ertuğrul Müyesseroğlu, İş Hayatında Başarı Adımları ile Mucit ve Eczacı Ataman Özbay, Kariyer Planlaması ve Sınavlar konusunda Eğitim Uzmanı ve Yaşam Koçu Kadir Koç, Sivil Toplum ve Kariyer başlığı ile de Yrd. Doç. Dr. Melike Günyüz ile W20 Başkanı ve Ekonomist Dr. Gülden Türktan Liderlik ve Girişimcilik konusunda eğitmen olarak katılacak isimler olacak.

EKRANLARIN SEVİLEN İSİMLERİ KARİYER EĞİTİM GÜNLERİNDE

Ayrıca TRT ekranlarında yayınlanan "Vapurda, Çay, Simit, Sohbet" Programı'nın yapımcısı ve sunucusu Ömer Öztürk; Araştırmacı ve Gazeteci Abdurrahman Uzun ile televizyon spikerliği ve spor programları ile milyonların yakından tanıdığı isimler Erodğan Arıkan ve Melih Gümüşbıçak da 26'ıncı dönem Kariyer Eğitim Günleri'nin konukları olacak.Dört hafta sürecek olan eğitimler 13 Mayıs Pazar günü İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda düzenlenecek final programı ile sona erecek.


 

Paylaş