Arda Turan resmi imzayı atıyor... CANLI

Arda Turan resmi imzayı atıyor... CANLI

Spor

Medipol Başakşehir'in Barcelona'dan transfer ettiği Arda Turan, resmi bir törenle imza atıyor.

Arda Turan ve Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulunuyor...


Göksel Gümüşdağ: "Bu transferde sponsorlarımızın önemli büyük. Onlara teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar olmasaydı bu transfer gerçekleşmezdi. Onları alkışlıyorum."


"Geçen hafta bugün yönetici arkadaşlarımızla Barselona'ya gittik. Ben Arda'yla görüştüm, arkadaşlarım da kulübüyle görüştü. Arda'nın Türkiye'ye geri dönme isteği önemliydi. Bu duyguları öne çıkarmak istedim ve kendisini çok hırslı gördüm. Bu hırsı görmek bizi de motive etti."


"Arda'yı 2,5 yıllığına bedelsiz kiraladık. Biz bir şirketiz ve bu şartları açıklamamız gerekiyor. Arda Turan yarım sezon 2 milyon euro+bonus, gelecek sezon da 4 milyon euro+bonus olarak imza atmıştır. Barcelona'ya para vermeden bonservisine ortak olduk. Barcelona Arda'yı satarsa %20 pay alacağız. İnşallah Arda ile uzun yıllar çalışacağız. Şampiyon olursak 300 bin euro vereceğiz Barcelona'ya. Başka bir bedel yok"


"Biz vizyoner bir kulübüz. Arda gibi markaları getirmeye devam edeceğiz. Başarılı, yüzü Avrupa'ya dönük bir takımın yatırımcı ortağı olmak için büyük yabancı şirketler bizimle görüşüyor."


"Geçen yıl Türkiye'de en çok gelir elde eden ikinci kulübüz Beşiktaş'tan sonra. UEFA'dan 13,5 milyon euro aldık. Cengiz Ünder ve diğer oyuncularımızın satışından gelirler elde ettik. Biz dernek değiliz, şirketiz. Belediyeyle bir bağlantımız yok. Anonim şirketiyiz. Başarısız olup kenara çekilmem mümkün değil çünkü bu şirketin yönetim kurulu başkanıyım. Bizim her şekilde kar etmemiz lazım. Kar etmezsek borçlanırız. Diğer kulüplerden farkımız borçların bize yazıyor olması"


 

Paylaş