Bayern'in yıldızı Türk televizyonuna konuştu!

Bayern'in yıldızı Türk televizyonuna konuştu!

Spor

Bayern Münih'in sol beki David Alaba, Beşiktaş ile eşleşmeleri hakkında Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu.

İşte David Alaba'nın açıklamaları;


Beşiktaş ile eşleştiğimiz için mutluyuz. Leipzig maçlarında ortaya koyduğu futbolu izledik. İstanbul'da bizi nasıl bir atmosferin bekleyeceğini biliyoruz. Beşiktaş ile oynayacağımız için mutluyuz. Vodafone Park'ta gürültülü bir ortam olacağını biliyoruz. Maç yaklaştığı zaman hocamız bizi en iyi şekilde hazırlayacaktır.


Veli Kavlak çok iyi bir arkadaşım. Babel ile de birlikte oynadık. Hem Veli hem Babel ile görüştük ve eşleşme hakkında fikrimizi paylaştık. Yakın zamanda görüşeceğimiz için mutlu olduğumuzu söyledik.


"KOLAY RAKİP FİKRİ..."


Beşiktaş'ın kolay bir rakip olduğu fikrine katılmıyorum. Beşiktaş'ın bu seneki performansı her şeyi kanıtladı. Boşuna grup lideri olmadılar. Bireysel olarak da çok güçlü oyuncular var.


"QUARESMA'DAN KORKMUYORUM"


Adriano dünyaca ünlü bir futbolcu. Barcelona'da yıllarca bunu gösterdi. Quaresma da üst düzey bir futbolcu ancak korktuğumu söyleyemem. Beşiktaş hücumda çok zengin bir oyuncu ama Bayern Münih olarak fazla rakibe bakmayan bir takımız. Kendi takımımıza bakacağız.


"SÜRPRİZLERE HER ZAMAN AÇIKTIR"


Ne kadar şanslı olduğumuzu bilmiyorum. Beşiktaş'ın kolay bir rakip olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş'ın yenmek için elimizden geleni yapacağız. Şampiyonlar Ligi her zaman sürprizlere açıktır.


"GALATASARAYLIYIM"


Galatasaray taraftarıyım. Galatasaray'a başarılar diliyorum ve onların şampiyon olmasını istiyorum. Türkiye'de oynama konusunda henüz düşünmedim.


 

Paylaş