Talisca skandalı! Portekizliler haddini aştı

Talisca skandalı! Portekizliler haddini aştı

Spor

Portekiz basını, 23 yaşındaki Talisca'nın sosyal medyadan Benficalı taraftarlarca tehdit içerikli mesajlar aldığını duyurdu.

 Beşiktaş'ın bonservisini almak istediği Talica için Portekiz basınında skandal bir iddia ortaya atıldı. Benfica'yla sorunlar yaşayan Brezilyalı futbolcuya yapılanların FIFA'nın gündemine gelmesi bekleniyor.


KÜFÜR VE TEHDİT MESAJLARI ATILIYOR


Öne sürülen iddialara göre futbolcuya Portekizli taraftarlarca yoğun bir şekilde küfür, hakaret ve tehdit mesajları atılıyor.


Haberin içeriğinde Talisca'nın geçen sezon Devler Ligi'nde oynanan ilk Benfica maçında fileleri havalandırması, ardından gol sevinci yaşaması, tartışmaların başladığı nokta olarak okurlara duyuruluyor.


Siyah-Beyazlı formayı giymekten her zaman onur duyduğunu ve bu kulüpte bulunduğu için ailesinin de kendisinin de çok mutlu olduğunu dile getiren Talisca, Benficalı taraftarların hakaret içerikli mesajlarına ise kulağını tıkamış durumda.


MESAJLARI FIFA'YA SUNARSA BENFICA'YA DÖNMEYEBİLİR


Beşiktaş'ın 15 milyon euro önerdiği Talisca için Benfica 23 milyon euro istiyordu. Talisca'nın gelen mesajları FIFA'ya şikayet etme ihtimali Benficalı yöneticileri ise telaşlandırıyor. Brezilyalı yıldız, Beşiktaş'ın önerdiği miktara, bonservisini alıp gelebilir. 

 

Paylaş