Şenol Güneş: Olanları dünya gördü

Şenol Güneş: Olanları dünya gördü

Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kaybedilen Fenerbahçe derbisinin ardından bu maçı unutmaları gerektiğini söyledi.

Beşiktaş'ta kaybedilen derbinin üzüntüsü yaşanırken, verilen hakem kararlarının yankıları da sürüyor. Maçtan sonra Nevzat Demir Tesisleri'ne dönen siyah-beyazlı oyuncular gergin halleriyle dikkat çekerken, onları sakinleştiren teknik direktör Şenol Güneş oldu.


Maçta sinirlendiği bir pozisyondan sonra Ali Palabıyık tarafından tribüne gönderilen deneyimli teknik adam, karşılaşmadan sonraki sakin görüntüsüyle dikkat çekti. Futbolcularıyla bir görüşme yapan Şenol Güneş, Fenerbahçe maçını unutmalarını, önlerindeki Leipzig maçına odaklanmalarını istedi. Maça hakem kararlarının damga vurduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Başınızı kaldırın. Üzülmenizi istemiyorum. Sahada olup biteni tüm dünya gördü. Hepinize ortaya koyduğunuz mücadele için teşekkür ederim. Şimdi önümüzde çok önemli bir Şampiyonlar Ligi maçı var. Kazanırsak çok büyük olasılıkla gruptan çıkacağız. O nedenle Leipzig maçına konsantre olun” ifadelerini kullandı.


DAHA DİKKATLİ OLUN


Takımla görüştükten sonra, saha içerisinde tartışan Babel ile Tolgay'ı da yanına çağıran ve özel görüşen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Sahada böyle şeyler olur. Mühim olan uzatmamanız. İkinizde deneyimli futbolcularsınız. Bir daha böyle bir şey görmek istemiyorum” dedi. Babel ile Tolgay arasındaki gerginlik bu konuşmanın ardından tatlıya bağlandı. Tesislerde sinirli hareketleriyle dikkat çeken Quaresma ile de görüşen deneyimli teknik adam, “Daha sakin olmalısın. Bu maç geride kaldı. Bu kadar sinirli olmak kimseye bir şey kazandırmaz, aksine zarar verir” dedi. Geceyi tesislerde geçiren Güneş, derbi maçının tartışmalı pozisyonlarını izledi ve tesislerde kalan oyuncularıyla sohbet etti.


YÖNETİMDEN DESTEK


Kadıköy'de oynanan gergin derbiyi statta izlemeyen Başkan Fikret Orman, maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş ile telefonda görüştü. Deneyimli teknik adama destek veren Orman, “Siz elinizden geleni yaptınız. Bu şartlarda oradan puan almamız zaten imkansızdı. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Her şartta biz sizin yanınızdayız. Önümüzde çok önemli bir maçımız var. Salı günü takımdan galibiyet istiyorum” dedi. Siyah-beyazlı yöneticilerin bir çoğu da maçın ardından teknik heyet ve futbolcularla görüşerek moral verdiler.

 

Paylaş