Anlaşma sağlandı! İşte sözleşme detayları...

Anlaşma sağlandı! İşte sözleşme detayları...

Spor

 Galatasaray'ın Portekizli yıldız futbolcusu Bruma, 2023'e kadar Galatasaray'da kalıyor, lig bitmeden imzalar atılıyor.

 Galatasaray'ın dört yıl daha sözleşmesini uzatacağı Bruma'nın sözleşmesindeki detaylar ortaya çıktı. 1.2 milyon euro alan oyuncunun ücreti 2.2 milyon euroya yükseltilecek. Ayrıca 5 yıllık sözleşmeye 20 milyon euroluk serbest kalma maddesi eklenecek.


Bursaspor karşısında iki gol atan, formunun yanında, transfer söylentileriyle de Galatasaray'ın gündemine oturan Bruma ile 2023 yılına kadar sözleşme yapılacak.Sportif direktör Cenk Ergün'ün mukavelesinin yenileneceğini açıkladığı Portekizli futbolcunun sözleşmesindeki detaylar da ortaya çıktı. Cim-Bom, bir yıl sözleşmesi bulunan futbolcunun kontratını 4 yıl daha uzatma kararı aldı. 2023'e kadar sarı-kırmızılı formayı giyeceği belirtilen oyuncunun ücretinde de iyileştirilmeye gidiliyor. Yıllık 1.2 milyon euro garanti paraya oynayan Bruma'nın yıllık ücreti bir milyon euro artırılacak, sezonluk 2.2 milyon euro alacak.


Daha önceki sözleşmesinde herhangi bir serbest kalma maddesi bulunmayan Bruma için bu da gündeme gelecek ve serbest kalma bedeli 20 milyon euro olarak gösterilecek. Portekizli oyuncuyu satın almak isteyen kulüp bu bedeli gözden çıkararak sarı-kırmızılıların kapısını çalacak.


Galatasaray ile Bruma arasındaki görüşmelerde herhangi bir pürüzün bulunmadığı bu koşulların kabul edildiği bildirildi. Ancak imza için Londra'da bulunan menajeri Balde'nin İstanbul'a beklendiği dile getirildi. Oyuncunun sözleşmesinin hemen uzatılması teklifinin de yine menajer ve futbolcu tarafından geldiği öğrenildi.

 

Paylaş