Ve Lucescu'yu açıkladı! 'Babam gelecek sezon'

Ve Lucescu'yu açıkladı! 'Babam gelecek sezon'

Spor

 Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan Lucescu Yunan ekibi Xanthi'nin teklifini reddederek “Babam gelecek sezon için Türkiye’den teklif aldı. Onunla birlikte olacağım.” dedi.

 Galatasaray’da Bursa’da 5-0 ile kara bulutları biraz olsun dağıttı ama yönetimin hoca arayışı sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Başkan Dursun Özbek ile görüştüğünü doğrulayan, ardından Sarı-Kırmızılı kulüpten gelen mesajlar üzerine geri adım atan Mircea Lucescu’nun Galatasaray'a sıcak baktığını bu kez oğlu Razvan Lucescu doğruladı.


‘Kalmak isterim ama...’


Yunanistan’da ligi 6. sırada bitiren Xanthi’yi çalıştıran 48 yaşındaki teknik adam, yönetimden gelen, “Senden memnunuz, sözleşmeyi uzatalım” mesajına Türkiye’yi işaret ederek ‘evet’ demedi. Kulüp ismi vermeden, babasının Türkiye’den teklif aldığını söyleyen Razvan Lucescu, “Ben de burada kalmak isterim ama babam önümüzdeki sezon Türkiye’de olabilir. Eğer büyük bir sürpriz olmazsa ben de onunla birlikte çalışacağım. Bunun için teklifinize teşekkür ediyorum ama şu an olumlu yaklaşmam mümkün değil” ifadelerini kullandı.


İlk sezon sahada


Daha önce de Türkiye’den teklifler alan Luce’nin Galatasaray’daki çalışma şartlarından birinin de oğlu Razvan ile beraber görev yapmak olduğu biliniyor. Buna göre 70 yaşındaki çalıştırıcı ilk sezon saha kenarında yer alacak ama daha sonra farklı bir sıfatla tribüne çıkıp yapılanmayı oğluna emanet edecek.

 

Paylaş