Türk Bor  Madeni  Fuar'a  damga  vurdu.

Türk Bor Madeni Fuar'a damga vurdu.

Yaşam

 Türk Bor Teknolojisi Dünya ya açılıyor Dünya  Türk Bor madenine Hayran Kaldı

 Dünya Bor Madeni rezervinin  yüzde 79 unu barındıran ülkemizin, geleceği çok parlak görünüyor.Otomotiv  sektörünün  lokomotifi olan AUTOMECANİCA  FUARI  istanbul'da Tüyap fuar merkezinde  bütün dünya devlerini ağırlıyor.
Avrupa,ve Abd merkezli firmaların yanında Uzakdoğu dan da yüzlerce firma fuara katılım sağladı.Türk firmalarının da yoğun olarak katıldığı fuara  en çok ilgiyi türk Bor madenlerinden elde edilen  ürünler gördü.
Fhm Nanoteknoloji Bor Akademisi de  fuara  yüzde 100 milli ürün olan  yakıt tasarrufu ve performans artırıcı ürün olan Bor Vigor ürünü ile katıldı. Bor vigor ürünlerine ilgi gösteren  yabancılar distribütörlük almak için sıraya girdi. Türk  teknolojisi ile bütün motorlu yaşıtlar hem yüzde 20 ye kadar yakıt tasarrufu sağlayacak,hem de motor ömrünü 2 katına çıkaracak ayrıca yüzde 15 eksoz emisyon oranını düşürerek çevreye katkı sağlayacaklar.
Fhm Nanoteknojisi Bor Akademisi Genel Müdürü  Mehmet Can Arvas  yaptığı açıklama da ''Türkiye büyüyen ve gelişen bir ülkedir, Bizler de  nanoteknoloji ile ürettğimiz Bor Vigor  markamızı dünya pazarına açdık. Zaten  ABD başta olmak üzere bir çok ülkeye ihracatımız mevcuttur ,ama bu potansiyeli yükseltmek ve bir dünya markası olma yönünde ilerliyoruz.Tüm motorlu taşıtlarda kullanıldığı takdirde hem ekonomiye hem de çevreye büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz''  dedi. Türkiyte iç pazarından da çok ziyaretçilerin geldiğini  belirten arvas piyasada ki taklit ve sahte ürünlerden sıkıntı çektiklerini belirterek ''ne yazık ki ülkemizde taklit ve sahte ürünler çok olduğu için  özelikle türk kullanıcıların  dikkatli olmasını ve piyasada rastladıkları ve  bizim adımızı kullananlara karşı kutu üzerinde özelikle bor vigor  yazısı ve  üzerinde mehmet can arvas güvencesi yazısına dikkat etmelerini öneriyoruz'' dedi.

 

Paylaş