Ümit Özat'tan Şenol Güneş'e şok sözler! Eziklik...

Ümit Özat'tan Şenol Güneş'e şok sözler! Eziklik...

Spor

 Vodafone Arena'da Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ümit Özat maç içinde tartıştığı Şenol Güneş hakkında konuştu.

 Şenol Güneş ile maç içindeki tartışması sorulan Özat, "Her pozisyondan sonra Beşiktaş'ta kulübeden 10 kişi dışarıya fırlıyor. Hakem de etkileniyor. Kulübenize sahip olacaksınız. Benim takımımın değeri 5 milyon euro, Beşiktaş'ın değeri 60 milyon euro. Neyi konuşuyoruz yani? Adamlar Bernabeu'dan çıkıyor, Camp Nou'dan çıkıyor, buradan mı (Vodafone Arena) çıkamayacak yani? Çok da atla deve değil" ifadelerini kullandı.


"BÜYÜSÜ BOZMUŞ"


"Şenol Güneş'i İstanbul'un büyüsü bozmuş. 80 yaşından sonra İstanbul'a gelince değişmiş. Hayatında hiç şampiyonluğu yoktu. Bu yaştan sonra belki 2 sene üst üste şampiyon olacak. Bunu kaldıramıyor olabilir."


"NE FARKIN KALDI?"


"Maç sonu fiziğimle de alay etmiş. Benim cüssemi espri malzemesi haline getirmesi olmaz. Bugün 100 kilosun yarın 80 kilo olursun. İnsanlık hali. Biz yıllarca Şenol Güneş'i anlamakta çok zorluk çektik, Türkçe'yi çok iyi konuştuğu için! Bütün Türkiye, Şenol Güneş'in şivesiyle, giyimiyle, saçıyla dalga geçerken ben sahip çıktım. Şimdi aynı hatayı sen yapıyorsun Şenol Güneş. Ne farkın kaldı diğerlerinden?"


"EZİKLİĞİN BELİRTİSİ"


"El öpmeyi annemden babamdan öğrendim. Milli takıma beni ilk alan hocanın elini öperim ama bir daha Şenol Güneş'in elini öpmem. Sen kalkıp bunu medyaya malzeme yapıyorsan İstanbul'un büyüsüne kapıldığının belirtisidir. Ezikliğinin belirtisidir."

 

Paylaş