Şenol Güneş: "Benim hiç umudum yok..."

Şenol Güneş: "Benim hiç umudum yok..."

Spor

 Beşiktaş-Kayserispor maçı sonrası Şenol Güneş, yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

 İşte Şenol Güneş'in flaş röportajdaki sözleri:

"Kazanmak için çıktık. Bütün oyuncular elinden gelen gayreti gösterdiler. Arzuları, istekleri vardı. Rakibin ikimnci yarıdaki formu, agresif ve istekli hali. Onlar temaslı oynarken, biz uzak kalınca rakip top kullandı. Aynı zamanda hücuma çıkarken çok top kaytbı yaptık. İkinci yarıda bunlar düzelttik. Önde bastık, pozisyon bulduk, öne geçtik. Daha da bulabilirdik ama iki tane hatalı gol yedik.

Marcelo'nun sakatlanması hamle şansını elimizden aldı. Sonlara doğru gol attık. Daha önce de goller bulabilirdik. Rakibin savunmada gol yemeden gitmesi dirençlerini artırdı. Hücumda acele etmemiz onlara pozisyon verdi. Biz tempolu oynamaya çalıştık, haftaya maçımız olsa da olmasa da.

Maçın tamamına bakarsak, 2-2'den önce ve sonra oyunun kontrolü bizdeydi. İki oyuncu kaybettik, Marcelo ve Tosic. Marcelona'nun arka adalesi çekmiş, Tosic'in de iki tane vida deliği var. Hem 2 oyuncu kaybettik, hem de 2 puan..."

Olympiakos maçı hakkında...

"Her maçtan önce aynı şeyi düşünüyoruz. Yunanistan'dan avantajlı dönmedik. Hücum etmeye, oynamaya çalışıyoruz. Maç sahaya çıkıp oynanıyor."

Şiddet pankartları hakkında...

"Pankartlara katılıyorum ama hiç umudum yok değişmez. Başkalarının öfkelerini değiştirmek yerine kendi öfkemizi değiştirmemiz gerekiyor. 50 senedir ben bu işin içerisindeyim. Konuşanlar da aynısını yapıyor. Pankart önemli ama hiçbir şey değişmez."



 

Paylaş