Güneş istediği oyuncuyu açıkladı

Güneş istediği oyuncuyu açıkladı

Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve oyunculardan Ryan Babel, Olympiakos maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve oyunculardan Ryan Babel, Olympiakos maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş, Olympiakos'tan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Konstantinos Fortounis'i geçen sezon transfer gündemlerine aldıklarını söyledi.

Güzel bir maç beklediğini kaydeden Şenol Güneş, "UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacağız. İki yakın ülkenin futbol takımıyız. Kültür ve futbol kültürü olarak birbirimize yakınız. Rakibin önemli oyuncuları var, bizim de önemli oyuncularımız var, bu yüzden güzel bir maç olacaktır. iki takım da kazanmak isteyecektir, biz de kazanmak istiyoruz, o güç bizde var" diye konuştu.

"RAKİBİN OYUNCULARINA ÖNLEM ALACAĞIZ"

Olympiakos'taki teknik değişiklik ile ilgili konuşan deneyimli hoca, "Daha önce alınan sonuçlar yarınki maçı etkilemeyecektir çünkü oyuncular belli. Biz daha onlarla oynamadık. Önemli olan bize karşı nasıl oynayacakları ve bizim de onlara karşı nasıl oynayacağımız. Kazanmak için çok iyi oynamak, çok koşmak kompakt oynamak zorundayız. Rakibin de önemli oyunları var onlara da önlem alarak ve tabi ki gol atarak kazanabiliriz." dedi.

"ÖNCE BU TURU GEÇMEK İSTİYORUZ"

UEFA'nın finalist takımlar için aday olarak Beşiktaş'ı gösterdiği belirtilen Şenol Güneş, "Zirveye çıkmak için merdivenin basamaklarını tek tek çıkmak gerekiyor. Bizim önceliğimiz yarınki maç. Bunun rövanşı da var ondan sonra önümüze bakacağız. İleriyi de düşünüyorum ama çok fazla değil bugünü de görmek lazım" yorumunda bulundu.

"OLYMPIAKOS İLE İLİŞKİLERİMİZ İYİ"

Beşiktaş ile hedefinin ortak olduğunu kaydeden Beşiktaş Teknik Direktörü, "Ben Beşiktaş'ın başında olduğum için hedefimiz aynı söyleme gerek yok ligde şampiyon olmak ve yarınki maçı kazanarak bu turu geçmek. Olympiakos ile ikili kulüp ilişkilerimiz çok iyi. Taraftarlar da tıpkı Türkiye gibi. Ateşli coşkulu bazen abartıyorlar" dedi.

"HOCALARI BURAYA GÖNDERMİŞTİM"

Osmanlıspor TD Mustafa Reşit Akçay ile görüşüp görüşmediği sorulan Şenol Güneş, "Olympiakos Osmanlıspor'u eledi Mustafa Reşit Akçay'ı aradınız mı? Olympiakos'tan hani oyuncuyu takımda görmek isterdiniz? Mustafa Reşit Akçay'ı aramadım. Kendisini Trabzon'dan tanıyorum ama arayamaya gerek yok ben zaten hocaları buraya göndermiştim" cevabını verdi.

OLYMPİAKOS'TAN İSTEDİĞİ OYUNCUYU AÇIKLADI

Olympiakos'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Konstantinos Fortounis'in gündemlerine geldiğini kaydeden Güneş, "Olympiakos'un çok iyi oyuncuları var Konstantinos Fortounis de geçen sene gündemimize gelmişti derken; "Taraftarsız futbol doğru değil. Bunu daha önce de söylemiştim. Hem bizim taraftarımız gelmedi. Hem de onlar gelmeyecek. Taraftarlar holiganlar yapmamalı ama stadyumlara gelmeli" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Paylaş