Karadeniz’e Kalan 3 Çıktı

Karadeniz’e Kalan 3 Çıktı

Müzik

 İlk iki albümle her kesimden müzik dinleyicisine ulaşan, Karadeniz’e Kalan albüm serisinin üçüncüsü tamamı yeniden düzenlenip kaydedilen 35 eser, tanınmış ve genç kuşaktan başarılı sanatçılar tarafından seslendirilmiş.

 Repertuvar seçilirken sevilen eserlerin yanı sıra, unutulmaya yüz tutmuş ve müzik arşivlerinde kalan eserlerin yer almasına da özen gösterilmiş.
Güncel şarkıların da bulunduğu albüm, gelenekselden geleceğe köprü niteliği taşıyor. Albüme ses veren sanatçılar, farklı zamanlarda, kendi seçtikleri Karadeniz şarkılarını seslendirdi. Projede, henüz albümü olmayan sanatçılar da yer alıyor. Yine bazı eserler de ilk kez bu albümde hayat buluyor.

Kalan Müzik, “Karadeniz’e Kalan” adlı albümün üçüncüsü ile Karadeniz müziğini sevenlerle tekrar buluşturuyor. 2 CD’de 35 Karadeniz türküsünün yer aldığı albümde; Ekin Uzunlar, Cem Tarım, Fuat Saka, Birol Topaloğlu, Selçuk Balcı, Apolas Lermi, Züleyha, Resul Dindar, Niyazi Koyuncu gibi sanatçıların yanında, Koliva, Marsis, Ahuzar ve Grup Kibele grupları da yer almaktadır.

 

Paylaş