G.Saray için flaş iddia! Bedavaya getirebilir...

G.Saray için flaş iddia! Bedavaya getirebilir...

Spor

 Galatasaray'da kiralık transfer edilen ancak sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Kolbein Sigthorsson'un sözleşmesinde ilginç bir detay ortaya çıktı.

 Galatasaray'ın sezon başında Fransa Ligi takımlarından Nantes'tan kiraladığı Sigthorsson'un takımda kalıp, kalmayacağı uzun süredir tartışılıyordu. Yıldız ismin takımdaki belirsizliği ile ilgili gerçek sözleşmesinde ortaya çıktı.

Sarı kırmızılılar İzlandalı golcüyü Nantes'tan kiralarken 700 bin euro kiralama bedeli ödeyeceğini açıklamıştı. Ancak kontratın detaylarında bu paranın oyuncunun 20 maç oynaması durumunda ödeneceği maddesi olduğu öğrenildi. Galatasaray yönetimi sezonun ikinci yarısında İzlandalı forveti takımda tutarak hem oyuncudan faydalanmayı hem de Nantes'a kiralama bedelini ödememeyi planlıyor.

Bunun sebebi ise oyuncunun sezonun ikinci yarısında 20 maç oynamayacak olması.

Sadece Türkiye Kupası ve Süper Lig'de yoluna devam eden Galatasaray'da teknik heyetin İzlandalı golcüyü sezonun ikinci yarısında bu sözleşme şartlarını göz önünde bulundurarak oynatacağı ifade edildi .

''YAKIN ZAMANDA OYNAMAYA BAŞLAYACAK''

İzlandalı oyuncunun Galatasaray'a gelmesinde önemli bir rol oynayan FIFA Menajeri Ceylan Çalışkan da bu konu hakkında geçtiğimiz günlerde Kolbeinn Sigthorsson'un başına gelen tamamen şanssızlık. Biz onu alıp, geldik imzalar atıldı ve oyuncu milli takıma gitti. Sonraki gün idmanda takım arkadaşıyla çarpıştı ve sakatlandı. Bu tamamen bir şanssızlık. Sigthorsson'un 1 yıllık mukavelesi var ve takımda kalmak istiyor. Yakın zamanda oynamaya başlayacak. Yönetimden bana Sigthorsson'un gönderilmesiyle ilgili bir şey gelmedi. Sigthorsson, Galatasaray'a faydalı olabilecek bir futbolcu ve yakın zamanda kendisini sahada göreceğiz. Fransa'daki şampiyononada nasıl oynadığını herkes gördü'' ifadelerini kullanmıştı.

 

Paylaş