Tarkan, Murat Boz'la konuşmuyor iddiası

Tarkan, Murat Boz'la konuşmuyor iddiası

Müzik

Megastar Tarkan ve uzun yıllar vokalistliğini yapmış olan Murat Boz’un dostluklarının çok eski olmasına rağmen şu an aralarının açık olduğu, Tarkan’ın Murat Boz’la küs olduğu iddia ediliyor.

Murat Boz, solo kariyerine başlamadan önce altı yıl Tarkan'ın vokalisti ve yakın arkadaşıydı.  Bu yıl mayıs ayında Pınar Dilek'le dünyaevine giren Tarkan'ın Boz'a küs olduğu ve düğününe bile çağırmadığı konuşuluyor.İddialara göre ikili, yaklaşık bir buçuk senedir ne telefonla ne de yüz yüze görüşmüş. Boz'un ilk albümünü çıkardığı dönemde Tarkan'ın verdiği desteğe karşın Boz'un davranışlarının bu küslüğe neden olduğu söyleniyor.

BOZ BARIŞMAYA ÇALIŞMIŞ

İddialara göre 2015'te Murat Boz ve Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk hakkında çıkan aşk dedikoduları iki ünlü şarkıcının arasındaki soğukluğu arttırmış. Ayrıca bu yıl çıkardığı ‘Janti' albümünde Murat Boz'un sergilediği imaj müzik piyasası ve hayranları tarafından Tarkan'la karşılaştırılınca ikilinin arası iyice açılmış. Soğukluğu fark eden Murat Boz'un Tarkan'a birkaç kez ulaşmaya çalıştığı ancak sonuç alamadığı da gelen iddialar arasında.

Araları bozuk olan iki eski dostun barışıp barışmayacağı merak konusu oldu…

 

Paylaş