Robin van Persie: Her şeye açığım!

Robin van Persie: Her şeye açığım!

Spor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Feyenoord ile oynayacağı maç öncesi Hollandalı oyuncu Robin van Persie, Feyenoord TV'ye açıklamalarda bulundu.

Feyenoord altyapısında yetişen ve 2004'e kadar Feyenoord forması giyen Robin van Persie, yaptığı açıklamada geleceğine dair ilginç ifadeler kullandı.

33 yaşındaki yıldız oyuncu geleceğiyle ilgili ''Kariyerime baktığınızda bir planlama yapmadığımı görürsünüz. Yolunuzu belirleyecek birçok farklı etken oluyor. Şu an her şeye açığım. 13 yıl önce Hollanda'dan ayrıldım. Ailem neredeyse benim evim orada. Gün gün ilerliyorum'' ifadelerini kullandı.

''BENİM İÇİN DUYGUSAL BİR MAÇ OLACAK''

Feyenoord ile oynayacakları maç hakkında da konuşan Van Persie, ''İki kulüp de büyük bir taraftar desteğine sahip. Bu tip kulüplerin taraftarları için her zaman galibiyet güzeldir. Bunlar üst düzey kulüpler. Benim için duygusal bir maç olacak ama bundan memnunum'' dedi.

Avrupa Ligi'ndeki kurayı otobüste öğrendiklerini söyleyen Hollandalı oyuncu, ''Kuralar çekilirken maç için otobüsteydik. İlk olarak Manchester United ile aynı grupta olduğumuzu öğrendik. Daha sonra Feyenoord'un da grubumuzda olduğunu öğrendik'' şeklinde konuştu.

''ŞAMPİYONLAR LİGİ AYARINDA BİR GRUP...''

Grunu da değerlendiren Van Persie, ''Şampiyonlar Ligi ayarında, zor bir gruptayız. Daha önce Feyenoord'a karşı hiç oynamadım. Bu ilk olacak. Feyenoord şu an iyi durumda. Herkes çok pozitif'' dedi.


 

Paylaş