Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor

Beşiktaş Dinamo Kiev maçının ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacağı belli oldu. 

Beşiktaş Dinamo Kiev maçının ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacağı belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarında yarın akşam dev bir mücadele olacak. Beşiktaş yarın akşam Vodafone Arena'da Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i konuk edecek. 6 sezon sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılan Beşiktaş, Benfica deplasmanında aldığı beraberlikle iyi bir başlangıç yapmıştı. Peki, Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte maçın detayları.

AVRUPA'DA 186. ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 31. MAÇ

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı ile beraber Avrupa Kupalarındaki 186. maçına çıkacak.

1958 yılında Real Madrid maçı ile başlayan Avrupa kupaları serüveninde bu güne kadar 185 maça çıkan Siyah Beyazlılar, bu karşılaşmalarda 68 galibiyet alıp 79 kez de mağlup olurken, 38 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Rakip ağlara 232 gol bırakan Siyah Beyazlıların kalesinde gördüğü gol sayısı ise 262. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 5 kez katılan ve henüz gruplardan çıkma başarısı gösteremeyen Siyah Beyazlıların bu arenada 31 maçta 8 galibiyet 4 beraberlik ve 19 mağlubiyeti bulunuyor. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 23 gol atarken 57 golü de kalesinde gördü.

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre; Dinamo Kiev karşılaşmasında kağıt bilet satışı olmayıp Passolig uygulaması geçerli olacaktır.
Kategori 1 : 395TL
Kategori 2 : 365TL
Kategori 3 : 325TL
Kategori 4 : 300TL
Kategori 5 : 260TL
Kategori 6 : 220TL
Kategori 7 : 140TL
Kategori 8 : 130TL
VIP : 800TL
1903 A-E BLOK : 800TL (Yemekli)
1903 B - D BLOK : 850TL (Yemekli)
1903 C BLOK : 900TL (Yemekli)

BEŞİKTAŞ-DİNAMO KİEV MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Temsilcimiz Beşiktaş, B Grubu'ndaki 2. mücadelesinde, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını ağırlayacak. Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı 28 Eylül Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak. Vodafone Arena'da Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer'in yöneteceği maç Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

KADRO DEĞİŞECEK

Sezon başından bu yana gerek lig, gerekse Avrupa maçlarında sürekli rotasyon yapan ve her maça farklı kadrolarla çıkan teknik direktör Şenol Güneş Dinamo Kiev karşısına da farklı bir kadro ile çıkacak.
Kalede Fabricio ile maça başlaması beklenen Güneş, Galatasaray maçını ağrılarla tamamlayan Gökhan Gönül'ün yerine Andreas Beck'i koyacak. Tecrübeli hoca, stoper ikilisini bozmayacak ve Marcelo ile Tosic'e görev verecek. Sol bekte Caner ile maça başlayacak olan Güneş'in defansın önünde oynatacağı isimler ise Atiba ve Gökhan İnler.
Hücum hattında da değişikliklere gitmeyi planlayan Şenol Güneş'in sol ayak bileğinde ödem tespit edilen Oğuzhan Özyakup'un yerine Talisca'yı, forvette de Cenk Tosun'un yerine Aboubakar'ı tercih etmesi yüksek ihtimal olarak görülüyor.
Dinamo Kiev karşısında sağ ve sol kanatta oynayacak olan isimlerin ise Quaresma ve Adriano olması bekleniyor.

 

Paylaş