Umut Öztürk'le Umut'un Zamanı

Umut Öztürk'le Umut'un Zamanı

Radyo 7

Gözlerini açar açmaz kendini İstanbul'da bulan Umut Öztürk, tam 16 yıldır mikrofon başında... Daha ilköğretim çağlarında etkileyici sesiyle keşfedilen Umut Öztürk, piyeslerde seslendirme yaparak ilk çalışmalarına başladı ve o dönemlerden bu yana da başarılı bir şekilde bu alandaki istikrarını sürdürüyor. Radyoya ve mikrofona büyük bir tutkuyla bağlı olan Umut Öztürk, 2012 yılında Radyo 7 ailesine katıldı.

Gözlerini açar açmaz kendini İstanbul'da bulan Umut Öztürk, tam 16 yıldır mikrofon başında...
Daha ilköğretim çağlarında etkileyici sesiyle keşfedilen Umut Öztürk, piyeslerde seslendirme yaparak ilk çalışmalarına başladı ve o dönemlerden bu yana da başarılı bir şekilde bu alandaki istikrarını sürdürüyor.
Radyoya ve mikrofona büyük bir tutkuyla bağlı olan Umut Öztürk, 2012 yılında Radyo 7 ailesine katıldı.

Radyo'yu evi ve yaşam kaynağı olarak gören başarılı programcı, kâh güldüren kâh hüzünlendiren programlarıyla kısa zamanda dinleyicilerinin kalbini fethetti.

Radyo 7'de her gece mikrofon başına geçerek, büyüleyici sesinin yanında çaldığı en özel eserlerle ve yaşamın bam teline dokunan muhabbetleriyle dinleyicisinin ruhunu okşuyor.
Pazar günler hariç, her gece saat 23.00'da başlayan Umut'un Zamanı isimli program, umuda ve aşka özlem duyanları bu geceye davet ediyor...

Gece programlarının dışında, bitmeyen coşkusuyla her platformda sevenleriyle interaktif biçimde buluşan Umut Öztürk, radyocu olmanın mutluluğunu zirvede yaşıyor...

Bugüne kadar pek çok kategoride ödüller alan programcının "Şimdi Umut'un Zamanı" isimli bir eseri de mevcut..

Umut Öztürk, Radyo 7 stüdyolarında her gece şiirin, umudun, aşkın ve duanın güzelliğini yayıyor...

Umut Öztürk'le Umut'un Zamanı Pazartesi'den Cumartesi'ye her akşam saat 22.00'da sizleri bekliyor...

 

Paylaş