Radyo 7’yle Hayata Müzik Katın

Radyo 7’yle Hayata Müzik Katın

Radyo 7

Radyo 7 Hayatınıza Müzik Katıyor. Müziğin doğru adresi Radyo 7, zengin arşivi ve usta programcılarıyla müziğin ritmini diri tutmaya devam ediyor. Hayatın her alanında her an yanınızda olan Radyo 7, her tür müziği anında kalbinize ulaştırıyor.

Radyo 7 Hayatınıza Müzik Katıyor.

Müziğin doğru adresi Radyo 7, zengin arşivi ve usta programcılarıyla müziğin ritmini diri tutmaya devam ediyor.

Hayatın her alanında her an yanınızda olan Radyo 7, her tür müziği anında kalbinize ulaştırıyor. Sabahın erken saatlerinde mikrofonlardan yükselen sesiyle, gecenin karanlığına kadar yanınızdan ayrılmıyor.
Aşkın, muhabbetin, sevincin, hüznün, umudun, duanın ve tüm duyguların frekansı Radyo 7...

En doğru ve tarafsız haber programıyla gündemin nabzını tutan Mehmet Can, Sevgi Pınarıyla Erkan Koç, Eda’yla Gün Ortası, Aşkın Yayın Haliyle Venhar Sağıroğlu, Zamana Umutla Seslenen Umut Öztürk, Kelimeleri Dansa Kaldıran Adam Mehmet Ercan, yediden yetmişe milyonların sevgisini sesine katan Erkam Aydar, Murat Çetin, Mehmet Zeyd ve Ahmet Selim... hepsi ama hepsi Radyo 7 stüdyolarında!..

Radyo 7; Turnelerde, konserlerde, festivallerde, fuarlarda, meydanlarda, evinizde, her yerde kulağınızda ve kalbinizde! Çünkü O, hayatın her alanında, her an yanınızda...

Radyo 7 Dinleyin, Hayatınız Renklensin.

Tüm vakitlerde kulağınız ve kalbiniz bizimle olsun.

 

Paylaş