Yılın En İyi Şiir – Edebiyat Programı Ödülü Talha Bora Öge’ye

Yılın En İyi Şiir – Edebiyat Programı Ödülü Talha Bora Öge’ye

Radyo 7

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri dün akşam Zorlu Center PSM’de gerçekleştirilen Ödül Töreniyle sahiplerini buldu.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri dün akşam Zorlu Center PSM’de gerçekleştirilen Ödül Töreniyle sahiplerini buldu.

Fatih Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Sihirli Mikrofon Radyo Ödüllerinin Yılın En İyi Şiir – Edebiyat ödülü Radyo 7’nin başarılı programcısı Talha Bore Öge’ye layık görüldü.

Ceyhun Yılmaz’ın sunduğu geceye, başta Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, TRT Genel Müdürü Şenol Göka, sanat camiasından Mustafa Ceceli, Funda Arar, Gökhan Türkmen, Işın Karaca, Burcu Güneş, Can Bonomo, Gökhan Tepe, Gripin grubu gibi önde gelen isimlerle beraber, radyo dünyasının pek çok isim de davetliler arasındaydı

Radyo dünyasının ve radyocuların önemine dikkat çeken Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Türkiye’de ilk radyo yayıncılığının 6 Mayıs 1927’de şu an Fatih sınırları içinde yer alan Sirkeci Büyük Postane’nin bodrum katında başlamış olması nedeniyle radyonun ve radyocuların desteklenmesini kendimize tarihi bir vazife olarak addediyoruz. Fatih Belediyesi olarak, 'Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri' ile hayatlarımıza sesleriyle dokunup yalnızlığımıza arkadaş olan, programlarıyla trafiği çekilir kılan, kimi zaman yüzümüzdeki gülümsemenin sebebi olan ve gündeme dair haberleri en hızlı şekilde sunan o gizemli sesleri görünür kılmayı umuyoruz. Bu vesileyle gelmiş, geçmiş tüm radyocuları saygı ve sevgiyle anarak, vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemek istiyoruz." dedi.

2 milyon 300 bin kişinin oylamasıyla finale kalanlar 17 kategoride ödüllendirildi. Yılın En İyi Şiir – Edebiyat Ödülü de Radyo 7’nin Gölgesi Talha Bora Öge’ye layık görüldü.

Müzeyyen Senar’a Vefa Borcu

Gecenin sonunda, aramızdan yeni ayrılan Müzeyyen Senar da anıldı. Geceye katılan sanatçılar ve radyocular sahneye çıkarak Müzeyyen Senar’ın “Dalgalandım da Duruldum” eserini hep birlikte söylediler.

 

Paylaş