Radyo 7'nin Gölgesi'yle Muhteşem Buluşma

Radyo 7'nin Gölgesi'yle Muhteşem Buluşma

Radyo 7

Radyo 7’nin Gölgesi Talha Bora Öge, kısa bir aradan sonra yeniden İstanbullu dinleyicileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. By Asi Chef's Hatay Sofrası’nda, 5.’si düzenlenen ''Gölgede Buluşmalar'' etkinliği yoğun bir katılımla, coşku dolu bir atmosferde gerçekleştirildi. Radyo 7 Ekibinin de katıldığı, büyük buluşma müzik yayınlarıyla başladı, akşam yemeği ve imza etkinliğiyle sonra erdi. Gece boyunca samimi bir muhabbetle geçen dakikalar, tüm dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Radyo 7’nin Gölgesi Talha Bora Öge, kısa bir aradan sonra yeniden İstanbullu dinleyicileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

By Asi Chef's Hatay Sofrası’nda, 5.’si düzenlenen ''Gölgede Buluşmalar'' etkinliği yoğun bir katılımla, coşku dolu bir atmosferde gerçekleştirildi.

Radyo 7 Ekibinin de katıldığı, büyük buluşma müzik yayınlarıyla başladı, akşam yemeği ve imza etkinliğiyle sonra erdi. Gece boyunca samimi bir muhabbetle geçen dakikalar, tüm dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Her yaştan, her çevreden dinleyicilerin bir araya geldiği organizasyonda, farklı insanlar ortak bir muhabbette buluşarak ayrı bir renk oluşturdular ve her zaman Radyo 7 mikrofonlarından severek dinledikleri Talha Bora Öge’yle tanışmanın ve sohbet etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Bu mutluluğu paylaşmaktan onur duyan TALHA BORA ÖGE, bir başka etkinlikte buluşmanın müjdesini verdi ve tüm dinleyicilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Radyo 7’nin Gölgesi buluşmalarına devam edecek...

 

Paylaş